ZNA CARMEN GIMENO

Za svaku dob: Ovaj genijalan stajling uključuje najpoželjnije traperice ovoga proljeća

14.03.2022 u 12:09

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, sjedokosa modna ikona iz Bilbaa, omiljena je Instagram destinacija mnogih zaljubljenica u modu, jer s nevjerojatnom lakoćom slaže ludo dobre stajlinge

Carmen Gimeno jedna je od najpopularnijih španjolskih influencerica iznad pedeset, a njezin Instagram profil pršti fantastičnim modnim kombinacijama koje se bezvremenske, maštovite i vrlo chic.

Dobro je poznato pravilo da kad nemate inspiracije uvijek vrijedi 'zaviriti' u Carmenin profil koji pršti odličnim modnim rješenjima prikladnima za svaku dob.

Sjedokosa modna ikona sjajno kombinira i skupocjenu odjeću, kao i onu iz svima pristupačnih trgovina poput H&M-a ili Zare koje upotpunjuje pomno osmišljenim modnim detaljima.

Sjedokosa Španjolka ponovno je pokazala svoj istančan smisao za modu u odličnoj modnoj kombinaciji primjerenoj svakoj dobi.

  • +10
Trendi traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Jakna od tvida s efektnim porubima nadahnuta dizajnom prepoznatljivih Chanelovih sakoa (H&M), tamne traperice širokih nogavica s potpisom Zare, majica na pruge i bijele sportske tenisice, genijalan su spoj - pravi dragulj sportske elegenacije.

Detalji poput crvenog ruža, trendi torbice u crvenoj i statement ogrlica, sjajno su nadopunili ovaj stajling omiljene influencerice koja redovito potvrđuje pravilo da dobar stil nije vezan uz dob. Dapače!

Nije ni čudo da su je obožavatelji zasuli komplimentima: 'Predivan look', 'Lijepo', 'Bravo'.