OD EUROPE DO AMERIKE

Jet lag joj ne može ništa: Lady Gaga pomela konkurenciju 'ubojitim' izdanjima na dva kontinenta

14.03.2022 u 10:28

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi Patrizie Reggiani u filmu o modnoj dinastiji Gucci, pop diva Lady Gaga jedna je od glavnih zvijezdi ovogodišnje sezone nagrada, a navedeno je itekako potvrdila ovog vikenda podjednako zablistavši na crvenom tepihu u Londonu i Los Angelesu

Američku pop zvijezdu ovog vikenda ni jet lag nije uspio spriječiti u namjeri blistanja na crvenom tepihu. Nakon što je u Londonu uveličala 75. izdanje dodjele nagrada BAFTA, nekoliko sati kasnije servirala je dosad neviđeni dekolte na dodjeli nagrada Critic's Choice u Los Angelesu.

Iako je ostala bez nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti, Lady Gaga na crvenom tepihu u Londonu osigurala je posebnu pažnju izdanjem u laskavoj, šumski zelenoj kreaciji s potpisom američkog dizajnera, Ralpha Laurena.

  • +5
Lady Gaga na dodjeli nagrada BAFTA Izvor: Profimedia / Autor: Jonny Birch for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinom s dubokim dekolteom i korzetne podstave koju je naglasila nabrana svila, Lady Gaga servirala je stari holivudski glamur, a njega je modernizirala detaljem vrtoglavo visokih čizmi od crnog vinila.

Baš kao u Londonu, 35- godišnja zvijezda u Los Angelesu glavni je fokus stavila na dekolte i pritom ukrala svu pozornost.

Lady Gaga na dodjeli nagrada Critic's Choice Awards Izvor: Profimedia / Autor: Eamonn M. McCormack / Getty images / Profimedia

Njezin odabir bila je izazovna i detaljima bogata kreacija s potpisom modne kuće Gucci, a za njezino izdanje kojim je pomela konkurenciju na crvenom tepihu pobrinuli su se stilisti Tom Erebout i Sandra Amador.