PILAR DE ARCE

Za svaku dob: Ova pomalo neobična kombinacija boja vrlo je efektna i pouzdano skida godine

20.03.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Španjolka Pilar De Arce, baš poput svoje sunarodnjakinje Carmen Gimeno, briljira kad se radi o modnim izborima, bez obzira jesu li za dnevne ili večernje prigode

Pedeset plus modna ikona Pilar De Arce jedna je od onih dama koje znaju u čemu je tajna cool modnih kombinacija.

Dobar omjer skupocjenih komada i onih s potpisom pristupačnih brendova modna je formula s kojom nikad ne možete pogriješiti, a Pilar je prava majstorica kad se radi o pomno osmišljenim outfitima no bez opasnosti po vlasitit modni proračun.

Popularna plus age influencerica s vjernom vojskom obožavatelja koja je svakim danom brojnija, ponovno je pokazala ludo dobar stajling za koji je dobila samo pregršt pohvala.

Dvobojni komadi uvijek su vrlo upečatljivi, a unazad nekoliko sezona fashionistice je osvojio pomalo nezamisliv spoj crvene i ružičaste. Ovaj nesvakidašnja kombinacija boja ništa manje nije uspješna i u varijanti crvene i ljubičaste, a da se radi o odličnoj kombinaciji nijansi pokazala je i Pilar De Arce na svom Instagram profilu.

PREGRŠT STILOVA

Zagrepčanke prošetale nove stajlinge po špici: Od statusnih simbola i usklađenih stajlinga do neobičnih cipela

Pogledaj galeriju

Prirodnoj brineti mediteranskog tipa dobro pristaju jarke boje što je potvrdila i odabirom haljine voluminoznih rukava u crvenoj i ljubičastoj s potpisom madridskog modnog brenda Victoria Coleccton, a ovaj cool look dodatno je istaknula i zlatnim sandalama, crvenim ružem i statement naušnicama.

Vrlo brzo uslijedili su brojne pohvale na račun stajlinga pedeset plus modne ikone iz San Sebastiana koja rado i često krši uvriježena pravila kad se radi o modnim kombinacijama dama zrelije dobi.

'Vrlo originalna kombinacija boja', 'Divno', 'Lijepa kao i uvijek', hvalili su mnogi u komentarima kreativnu Španjolku koja je vremenom izgradila poseban i upečatljiv stil ostavši vjerna sebi.