ELEGANTNA LJEPOTICA

Za poslovni sastanak obukla se kao da ide na modnu reviju

11.03.2015 u 12:44

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba ima i uspješnu tvrtku s prirodnim proizvodima pa je sudjelovala na poslovnoj konferenciji o uspješnim ženama i podijelila svoja iskustva

Jessica Alba govorila je na konferenciji Morgan Stanley’s Executive Women’s u New Yorku gdje je odradila poslovne sastanke, a njezin je dolazak sasvim očekivano izazvao veliko oduševljenje i zanimanje.

Glumica je svoj poznati street style imidž nakratko zamijenila onim poslovnim, ali daleko od klasičnih poslovnih kostima. U dugom kaputu boje breskve elegantnu ljepoticu nije bilo teško zamijetiti, naprotiv - kao da se željela izdvojiti iz mase.

Jessica je već odavno proglašena modnom ikonom pa ne čudi da je još jednom odabrala odličan outfit za javni nastup. Uz upečatljiv kaput nosila je trendi hlače sa širokim nogavicama u gotovo istom tonu te bijeli top. Svemu je tome dodala cipele na punu petu, najavljeni hit ovog proljeća i ljeta, te bijelu dizajnersku torbu.

Njezina tvrtka The Honest Company prošle godine procijenjena je na čak 150 milijuna dolara, a uspješna glumica rado govori o njoj te se nada da će jednog dana raditi zajedno s kćerima.

U jednom od mnogobrojnih intervjua otkrila je kako uza sve obaveze uvijek stigne izgledati kao da je sišla s naslovnice modnog časopisa. Za magazin Self rekla je da puno planira: 'Nikada nemam dovoljno vremena i sve je u organizaciji. Imam previše obaveza i jedno je ako idem na poslovni sastanak, drugo ako se radi o Hollywoodu ili sam primjerice s djecom. Moram planirati. Zato obično isplaniram navečer što ću odjenuti idući dan, a to znači da se moram manje truditi i da neću biti uzrujana misleći da ću zakasniti.'