Bimba y Lola

Za ovom efektnom i praktičnom torbicom pomamile su se trendseterice - žele je baš svi

17.05.2023 u 12:51

  • +11

Bimba y Lola torba The Pocket bag

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zove se Pocket Bag, ima pretince koji nam uvijek nedostaju i osim što je praktična, predstavlja vrući trend i uz to se kombinira uz sve. Nije ni čudo da je upravo ova torba osvojila modne zaljubljenice i influencerice

Ova godina prolazi u znaku cargo estetike, a modni svijet obilježava povratak hlača koje su bile ludo popularne 90-ih te 'saharskih' jakni u snažnim nijansama smeđih, redom ukrašeni utilitarističkim detaljima te praktičnim odjevnim predmetima s velikim džepovima.

No, ova estetika je postala toliko popularna da nije zaobišla ni ostale odjevne komade. Sjetimo se samo suknji s velikim džepovima brenda Miu Miu ili komada s XXL džepovima s potpisom Louisa Vuittona. Obzirom na to, bilo je samo pitanje vremena kada će cargo estetika osvojiti i svijet torbi, a sada se to dogodilo zahvaljujući brendu Bimba y Lola.

Brend iz španjolske Galicije, kojem je već nekoliko puta za rukom pošlo lansirati popularne sezonske torbe, a ove sezone osvojili su srca, ali i garderobu obožavateljica mode s model koji nosi naziv Pocket Bag.

Torba torbu u stilu otkačenog ruksaka koja se može nositi na ramenu i kao torba preko ramena s velikim, i vrlo praktičnim džepovima.

Ovaj spoj praktičnost i trenda moglo se očekivati ​​samo jedno: da će postati apsolutno viralan, što se i dogodilo. Samo nekoliko tjedana od lansiranja, Bimba y Lola džepna torba postala je jedna od najčešće viđenih torbi na Instagramu od strane modela i modnih infulencerica.

Praktična torba koja hara Instagramom

Modni profesionalci s popularne društvene mreže pokazali su da se Bimba y Lola Pocket Bag slaže sa svim izgledima i uklapa u sve stilove.

Ovaj dizajn je lansiran je u nijansama koje odgovaraju svakom izgledu: bijeloj, crnoj, srebrnoj i neonsko žutoj, te u dvije veličine: S i XS. Što se tiče cijene, ona se kreće između 225 i 295 eura, ovisno o veličini i materijalu.