kaia gerber

Iz hit tenisica uskočila je u najpoželjnije cipele sezone i pronašla jedne od naljepših

24.04.2023 u 09:23

  • +2

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kaia Gerber, vlasnica sjajnih dnevnih stajlinga koji u pravilu uključuju traperice i nezaobilazne tenisice, ležeran izgled zamijenila je elegancijom i pri tome pokazala kako u ormaru osim hit tenisica ima i najpoželjnije cipele sezone

Kaia Gerber, 21-godišnja manekenka gledala je chic u svilenkastoj crnoj midi haljini i dugačkom kaputu dok je napuštala San Vicente Bungalows u Hollywoodu. Nenametljivu, a tako ženstvenu svileu haljinu kao stvorenu za sve prilike Kaia je pronašla kod brenda Reformation. Midi haljina 'Joana' izrađena od sjajne svile ima dekolte bez naramenica i tako je laskava za siluetu.

Kaia je sofisticiranom, jednostavnom, a opet tako efektnom stajlingu dodala dašak boje odabravši umjesto klasičnih crnih, crvene cipele koje su se beskompromisno slagale s njezinom manikurom. A upečatljiv detalj činila je i zelena torba u obliku polumjeseca, inače veliki hit ovog proljeća.

Ljepotica, za koji mnogi kažu da izgleda poput dvojnice svoje slavne majke Cindy Crawford odabrala je i upečatljivu torbicu – zelenu 'halfmoon bag', model u obliku polumjeseca koji je veliki hit ovog proljeća.

Kaia, koja se nedavno vratila iz Cabo San Lucasa gdje je upijala malo sunca sa svojim dečkom, filmskom zvijezdom Austinom Butlerom, u slobodno vrijeme rado bira ležerne i pomalo sportske stjalinge, a najčešće ih nosi s parom Adidas Samba tenisicama, apsolutnim hit modelom ove godine. Retro model koji je utjelovljenje street style Kaia nosi uz sve – od hlača, trenirki pa do suknji, a nosi ih čak i njezin dečko Austin Butler.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, za odlazak na večeru Kaia je u cilju elegantnijeg izgleda hit tenisice zamijenila Mary Jane cipelama. Inače apsolutnim hit modelom cipela ove sezone koji modni stručnjaci ističu kao nepogrešivim izborom. Umjesto klasičnih crnih, često i lakiranih, Kaia je odabrala vrlo upečatljiv model tamnocrvene boje i tankog remenčića i servirala apsolutni modi pogodak.

Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije