VOGUE WILLIAMS

Za ovim jeftinim Adidasovim tenisicama luduje modni svijet, a možete ih nositi cijele godine

27.01.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Vogue Williams, 37-godišnja irska manekenka, influencerica i voditeljica na londonskom radiju Heart FM, omiljena je meta londonskih fotografa

Atraktivna 37-godišnjakinja redovito s lakoćom kreira ludo dobre stajlinge i uspješno spaja nespojivo pa je ponovno za svoj najnoviji look zaradila samo pohvale.

I ona je dokazala da je najvažniji komad u ormaru tijekom zimskih mjeseci statement jakna ili kaput, a lijepa se Irkinja odlučila za moćnu jaknu ukrašenu efektnim krznenim detaljem u svijetloljubičastoj boji, koju potpisuje kultna londonska dizajnerica Charlotte Simone.

Iza sve popularnijeg brenda, čije kreacije vole i fashionistice poput Helen Flanagan ili Rite Ore, stoji talentirana Britanka Charlotte Beecham, a svoju je modnu avanturu započela 2015. godine, odmah nakon što je završila fakultet.

  • +10
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vogue je izgledala prelijepo u modelu kaputa Plum Puff te ga je bez greške spojila s trendi trapericama širih nogavica od svijetlog denima s bijelim T-shirtom, džemperom Mint Velvet i tenisicama za kojima već neko vrijeme vlada pomama među poznatim zaljubljenicama u modu, poput sestara Hadid, Hailey Bieber, Kaie Greber...

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Radi se dakako o modelu Adidas Samba koji ponovno proživljava zvjezdane dane, a čija je cijena posve prihvatljivih 90-ak eura.

Model retro dizajna, dizajniran za dvoranski nogomet, veliki je hit već neko vrijeme ponajprije zahvaljujući nizu suradnji s poznatim brendovima poput američkog Kitha i britanskog Wales Bonnera.

Osim modnih suradnji i slavnih trendseterica koje ih nose u mnogim prigodama, ovaj cool model je vrlo svestran (osobito ako se odlučite, poput Vogue, za bezvremensku bijelu varijantu) i sjajno izgleda i ako ga kombinirate s maksi haljinama, suknjama, trapericama, komadima od kože...