OKRETALA GLAVE

Za nju kao da je vrijeme stalo: Christie Brinkley i u 66. je mamac za poglede

23.09.2019 u 14:54

Bionic
Reading

Supermodel Christie Brinkley koja je žarila i palila 70-ih i 80-ih jedna je od onih žena koju poželite tražiti osobnu iskaznicu kako biste se uvjerili da ne laže kada su u pitanju godine. Plavokosa ljepotica u veljači je proslavila 65. rođendan, a na izgledu bi joj pozavidjele i upola mlađe žene. Zanosna Brinkley plijenila je pažnju svojim mladolikim izgledom, ali i odličnim stajlingom na dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu

Nekadašnji model Christie Brinkley, koja je nakon završetka karijere pokrenula biznis s pjenušavim vinima, svaki put kad se pojavi u javnosti izaziva uzdahe svojim mladolikim izgledom. Plavokosa ljepotica u nekoliko je navrata izjavila kako posebnu pažnju posvećuje izgledu, pa njen izgled nije puka slučajnost.

Brinkley svaki dan obavezno započinje pilingom za lice koji uklanja mrtve stanice kože i lice čini lijepim i zdravim, a na njenom tanjuru nikada nećete vidjeti nezdravu prehranu. Slavna ljepotica godinama je vjerna takozvanoj duginoj prehrani baziranoj na raznolikom voću i povrću, a osim o zdravoj i uravnoteženoj prehrani, Brinkley vodi računa i o svakodnevnoj tjelovježbi.

  • +7
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: NPA/The Grosby Group

Na nedavnoj dodjeli nagrada The Daytime Beauty Awards u Los Angelesu bivša manekenka plijenila je pažnju u pripijenom bijelom kombinezonu širokih nogavica s efektnim rukavima, a cjelokupan stajling zaokružila je žutim modnim dodacima - bucket torbom, sandalama na petu i visećim naušnicama.

Inače, manekenka je s dodjele nagrada kući ponijela nagradu za izvanredna postignuća u kategoriji zdravlja.

Brinkley je ranije progovorila na temu estetske kirurgije, rekavši kako se nije podvrgnula plastičnim operacijama. Slavna ljepotica navodno je samo jednom probala botoks koji joj se nije svidio, ali zato rado odlazi na beauty tretmane i u lice ubrizguje filere. Bore pegla uz pomoć injekcija Xeomina (botulinski toksin), koji djeluje vrlo slično botoksu, a lice i vrat zateže uz pomoć ulterapije koja potiče proizvodnju kolagena i učvršćivanje kože.