NOGE U PRVOM PLANU

Za nju su godine samo broj: Slavna plavuša se ni u 65-oj ne odriče ultrakratkih haljina

1/15

Christie Brinkley

Nekadašnji model Christie Brinkley, koja se nakon uspješne modne karijere posvetila privatnom biznisu s vinima, sinoć je blistala na predstavljanju nove sezone američke emisije 'Ples sa zvijezdama', u kojoj će uz brojne druge osobe iz javnog života pokazati svoje plesne vještine.

Zanosna plavuša, koja će u veljači proslaviti 66. rođendan, plijenila je pažnju u ultrakratkoj haljini na točkice s dugim, zvonolikim rukavima. Riječ je o haljini s potpisom dizajnerice Caroline Constas koja joj je istaknula duge, izvježbane noge i zategnutu figuru, na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

Brinkley je nebrojeno puta istaknula kako svoj mladoliki izgled može zahvaliti striktnom režimu prehrane koji uključuje duginu prehranu, odnosno prehranu baziranu na raznovrsnom voću i povrću, kao i redovitom korištenju estetskih tretmana.

Christie Brinkley

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Prethodna slika Sljedeca slika
Christie Brinkley, koja je 70-ih i 80-ih izgradila zavidnu karijeru modela, izgleda kao da vrijeme za nju stalo. Teško je povjerovati da slavna ljepotica ima 65 godina i izgleda ovako dobro. Štoviše, izgleda toliko dobro da se ni u šezdesetima ne odriče ultrakratkih haljina
  • Autor: I. But.
  • Objavljeno 22.08.2019 u 10:46