MLADOLIKA GLUMICA

Za nju je vrijeme stalo: Prelijepa Juliette Binoche sve zadivila izgledom na crvenom tepihu

27.09.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Legendarna francuska glumica Juliette Binoche izgledala je besprijekorno na premijeri svog novog filma 'Vision' u sklopu 66. izdanja međunarodnog filmskog festivala San Sebastian u Španjolskoj

Često su najjednostavnija modna rješenja najbolja, a to je najbolje dokazala zanosna Juliette Binoche te je bila prava senzacija na španjolskoj premijeri svog novog filma. Rijetko tko bi joj dao 54 godine, a odlično se poigrala seksipilom, profinjeno, onako kako to samo Francuskinje znaju.

Mladolik izgled na crvenim tepisima ova glumica, koja nas je oduševila ulogom u romantičnom filmu 'Čokolada' s Johnnyjem Deppom, redovito ističe haljinama u znaku ubojitog dekoltea kojeg ni ovaj put nije nedostajalo.

  • +7
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Laskava bijela haljina s dodatkom naglašenih ramena, A-krojem suknje i crnim detaljima pokazala se punim pogotkom, a jednostavnu kreaciju Juliette je učinila dodatno zanimljivom stiliziravši ju decentnim crvenim štiklama.

Besprijekorno izdanje na crvenom tepihu upotpunila je lagano valovitom frizurom, make-upom je naglasila nježne crte lica i sve to decentno upotpunila gotovo neprimjetnim dijamantnim naušnicama.

U novom filmu japanske redateljice Naomi Kawase, Juliette glumi uz bok Masatoshi Nagaseu, koji utjelovljuje lik novinara u kojeg se ona zaljubljuje tijekom potrage za biljkom ili gljivom imena vision, koja se na Zemlji pojavljuje svakih 997 godina.