Ana Paula da Silva

Za ne povjerovati: Političarka zbog dekoltea kakav se rijetko viđa izazvala buru reakcija

07.02.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Ana Paula da Silva, brazilska političarka poznatija kao Paulinha, pojavila se na sjednici parlamenta u izdanju kakvo se rijetko viđa u svijetu politike izazvavši podijeljene komentare

Atraktivna političarka, koja je u listopadu izabrana za predstavnicu u zakonodavnoj skupštini brazilske države Santa Catarina, pojavila se na sjednici brazilskog parlamenta u stajlingu koji je teško ne primijetiti.

Zgodna brineta odlučila se za seksi crveni kombinezon s dubokim dekolteom, zbog kojeg su se užarile društvene mreže.

Mnogi su se zapitali je li u redu to da se političarka odjenula kao da se uputila na crveni tepih dok se drugi bili oduševljeni njezinim izborom.

Dakako, bilo je i uvredljivih poruka upućenoj Paulinhi pa je ona spremno poručila kako će njezin tim tužiti sve one koji su ružno pisali o njoj jer su sačuvali te ružne komentare.

Dodala je kako će novac koji dobije u sporovima dati u humanitarne svrhe, točnije za pomoć zlostavljanim ženama.

'Bila sam uvjerena kako će svi govoriti o crvenoj boji, no oni su se fokusirali na dekolte. Žene imaju grudi, a ja imam velike, uvijek sam ih imala. Poruka je poslana. Žene su danas aktivne u politici i društvo se mora na to naviknuti. Ima puno važnijih stvari o kojima bi se moglo raspravljati na skupštini', rekla je Paulinha, poručivši i kako se neće skrivati ni od koga te da nije očekivala takve reakcije.

Iz skupštine Santa Catarine su priopćili kako je njezin stajling bio u skladu s pravilnikom, tj. da nije ugrozila pristojnost.