PRIYANKA CHOPRA

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala bujno poprsje u najdubljem dekolteu do sada

06.02.2019 u 17:08

Bionic
Reading

Indijska glumica Priyanka Chopra stigla je u tv studio komičara i voditelja Jimmyja Fallona u nevjerojatnom stajlingu. Lijepa crnka uskočila je u odijelo s nikad dubljim dekolteom

Za svoje gostovanje u showu Jimmyja Fallona, glumica i bivša Miss svijeta odjenula je nesvakidašnji i pomalo provokativan stajling koji je istaknuo njezine bujne obline.

Priyanka Chopra stigla je u bijelom odijelu prekrivenom kristalićima, a njezin pokušaj da izgleda elegantno upropastio je nevjerojatno dubok dekolte na sakou, koji je u prvi plan stavio bujno poprsje.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Indijka koja je prije tri mjeseca izrekla sudbonosno 'da' mladom glumcu Nicku Jonasu, otkrila je ovom prilikom i da se užasavala braka. Kazala je kako je strahovala da će zbog tog čina izgubiti svoj identitet, a najviše dvojbi imala je oko promjene prezimena. Iako je zadržala vlastito prezime, Chopra je uzela i suprugovo Jonas, jer je tradicionalna.

  • +13
Vjenčanje Nick Jonas i Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oduvijek sam maštala da ću uzeti suprugovo prezime, tradicionalno sam odgojena. No kada je došlo do toga, shvatila sam da ne želim izgubiti svoj stečeni identitet', priznala je lijepa glumica.