HOLIVUDSKI RECEPT

Will Smith brak održava dobrim seksom

27.11.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Will i Jada Pinkett Smith progovorili su o svom braku i odnosu za magazin Essence. Recept za sreću je po njihovom mišljenju vrlo jednostavan – puno dobrog seksa, iskrenosti i opraštanja

Poznati holivudski glumački par je u braku već 11 godina i imaju dvoje djece, Jaden (10) i Willow (8), a odgajaju i Willovog šesnaestogodišnjeg sina iz prvog braka Treya. Premda oboje imaju naporne poslovne rasporede, uspijevaju održati dobar odnos. O tome kako im to uspijeva progovorili su za magazin Essence.

Jada je rekla da se od početka slažu kao kockice neke slagalice. U vezi joj seks predstavlja jedan od važnijih faktora, posebno kad se radi o nekome s kim namjerava provesti cijeli život. No i tu su se složili baš kako treba. Kad je u pitanju iskrenost, Jada smatra da odnos može biti dobar samo ako mu se čovjek preda u potpunosti, a to između ostalog znači i da se otvori i izloži mogućnosti da bude povrijeđen.

Will Smith je još nedavno rekao da razvod za njega nije opcija, a u intervjuu je to samo potvrdio, rekavši da razvod treba posve zanemariti kao opciju, jer oni koji si daju tu slobodu, vjerojatno će se i razvesti.