U PAKLU DROGE

Whitney Houston lagala je Oprah da se 'skinula'

19.07.2010 u 21:42

Bionic
Reading

Nestašna zvijezda navodno troši 6300 dolara tjedno na drogu, a dok je bila na turneji u Europi, nabavila je šest tisuća dolara vrijedan kokain, tvrdi njen bliski prijatelj

Marlon David, bliski prijatelj pop dive Whitney Houston, šokiran je njenim načinom života te se u očaju obratio tabloidima.

'Whitney je hodajući mrtvac! S količinom droge koju sada kupuje ona neće dugo poživjeti. Bit će mrtva za nekoliko mjeseci', rekao je njen brižni prijatelj za National Enquirer.

Nestašna zvijezda navodno troši 6300 dolara tjedno na drogu, a u lipnju, dok je bila na turneji u Europi, nabavila je šest tisuća dolara vrijedan kokain. Marlon je posvjedočio i kako Whitney ima prijatelja dilera kokaina u Švicarskoj. Svjedok koji je vidio sklapanje dogovora kaže da je Whitney potpuno izvan kontrole te da nije uopće 'čista', kako je tvrdila za vrijeme intervjua kod Oprah Winfrey.

Čak je i u vrijeme intervjua navodno bila prilično nadrogirana, tvrdi bliski izvor. Whitney je najmanje dvaput bila na odvikavanju, javlja National Enquirer, a za to je vrijeme u prosjeku trošila oko 6.300 dolara na drogu.