poznati američki brand

Webshop nepoderivo.hr daruje Vam Carhartt jaknu, hlače i kapu

09.10.2019 u 11:55

Bionic
Reading

Od nedavno u Hrvatskoj možete kupiti odjeću i obuću poznatog američkog branda Carhartt

Web shop www.nepoderivo.hr daruje Vam mušku jaknu u vrijednosti od 855 kn i kapu u vrijednosti 109 kn ili ženske hlače u vrijednosti 596 kn i kapu 109kn. link: https://nepoderivo.hr/proizvod/kapa-carhartt-acrylic-watch-hat/

CARHARTT - Durable Workwear, Outdoor Apparel, & Gear

Carhartt je američki brand prisutan u svijetu 130 godina koji nudi kvalitetnu mušku i žensku odjeću i obuću namijenjenu za rad i aktivnosti na otvorenom (planinarenje, slobodno vrijeme, aktivni hobiji i rad, vrtlarstvo, avanturistički sportovi, lov, ribolov i slično, ali i casual odjeću koju možete nositi svakodnevno, te je zato i glavni moto branda 24/7.

Odlike proizvoda su visoka kvaliteta, trajnost, funkcionalnost i stil te racionalna cijena.

Carharttovi proizvodi imaju naznačene karakteristike:

  • Storm Defender® - vodootporno
  • Rain Defender ® - vodonepropusno
  • Wind fighter® - zaštita od vjetra
  • Rugged Flex® i Full Swing® - za dodatni spektar pokreta
  • Fast Dry®
  • Određene jakne su izrađene u suradnju s tvrtkom 3M, te nose certifikat 3M Thinsulate™
  • Itd..

Što darujemo?

Nepoderivo.hr najsretnijem muškarcu daruje jaknu Crowley Soft Shell Jacket. S tehnologijama Rain defender®, i Rugged Flex® omogućit će Vam odličnu zaštitu u kišnim i vjetrovitim uvjetima, s dodatnim rasponom pokreta za veću udobnost. Jednostavnog i elegantnog dizajna idealna je i za poslovne kombinacije.

Carhartt Soft Shell Jacket omiljeni je Carharttov model Baracka Obame.

I kapu (boja po izboru).

Nepoderivo hr. ženskoj dobitnici daruje hlače Force® Utility Legging. S tehnologijama Fast dry®, Rugged Flex®, Carhartt Force®, Stain Breaker® i Anti Odor®, možete se neometano baviti aktivnostima na otvorenom. Hlače su dizajnirane da omogućavaju dodatan raspon pokreta, ne upijaju mrlje i mirise te se brzo suše.

I kapu (boja po izboru).

Dobitnik je Maja Dabac.

Prilikom prijave na nagradnjaču, pristajete na to da webshop nepoderivo.hr može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.