HELENA CHRISTENSEN

Vruće objave lijepe Dankinje izazvale pomutnju na društvenim mrežama

08.06.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Helena Christensen, manekenka koja je izgradila impresivnu karijeru u svijetu mode i nekadašnja Miss Universe Danske, svojom ljepotom ostavlja i danas bez daha

Helena je uz Lindu Evangelistu, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudiju Schiffer bila dio generacije supermodela koje su obilježile devedesete.

Zgodna brineta iz legendarnog spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game' aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja koje redovito počasti prizorima iz svoje svakodnevice.

Nedavno je pak mnoge iznenadila seksi fotosessionom u donjem rublju, a sad je ponovno oduševila fanove smjelim izdanjima.

Atraktivna Skandinavka koja svoju neobičnu ljepotu duguje kombinaciji danskih i peruanskih gena, dokazala je zbog čega je i danas smatraju jednom od najljepših žena svijeta.

Uskočila je u bikini i hrabro pokazala kako je i danas u top formi, a na jednoj je fotografiji odbacila i gornji dio kupaćeg kostima što je izazvalo samo pozitivne reakcije.

Slavna ljepotica koja je nekad bila dio tima Victorijinih anđela, u ranijim je intervjuima istaknula kako vitku figuru duguje zdravom načinu života te svaki slobodan trenutak provodi, baš poput svojih sunarodnjaka, u prirodi.

Bitno je odraditi što više različitih oblika tjelovježbe, smatra Helena, ali uključiti i važan aspekt - prirodu.

  • +7
Helena Christensen Izvor: EPA / Autor: NARENDRA SHRESTHA

'Plivajte u oceanu, moru, rijekama, jezerima... Pješačenje, planinarenje, cijepanje drva - to je najbolji način vježbanja, jer zapravo to niti ne osjećate kao trening. To vam daje fantastičan osjećaj, da živite i da ste živi', rekla je ova lijepa brineta koja iz veze s glumcem Normanom Reedusom, zvijezdom 'Walking Dead' ima 21-godišnjeg sina Mingusa.