nakon 'ružnih' sandala

Najveći hit ovog ljeta: Krznenim natikačama ne prestaje rasti popularnost, a sada ih žele baš svi

08.06.2021 u 12:49

Bionic
Reading

Modeli cipela i sandala za ovu ljetnu sezonu kao imperativ imaju udobnost. Nakon trenda 'ružnih sandala', te mekanih 'pillow' sandala, na modnu scenu stupaju čupave i mekane natikače koje brojni modeli, glumice i modne influncerice sve češće nose izvan svog doma te ih kombiniraju s dnevnim stajlinzima. Trend je to koji ćete ili mrziti ili s oduševljenjem prihvatiti

Polako ali sigurno ljetnu sezonu osvaja novi modni trend – krznene, meke natikače a nosi ih sve veći broj zaljubljenica u modu. Pahuljaste i meke natikače prvenstveno su imale ulogu udobnih kućnih papuča, no glumice, modeli i influencerice sve češće ih nose kao dodatka dnevnim kombinacijama.

Natikače prekrivene krznom odjenula je za šetnju gradom supruga Justina Biebera, Hailey Bieber, glumica Jennifer Aniston nosi ih u dnevnoj ležernoj kombinaciji sa crnom haljinom, a pred njihovom udobnošću pokleknula je i Megan Fox, inače zagrižena ljubiteljica seksi vrtoglavo visokih potpetica koja je prošetala i natikačama leopard uzorka. Bio je to jasan znak kako su krznene natikače postale veliki trend po pitanju ležerne ljetne odjeće.

Do sada uglavnom par obuće koji se nosi po kući ili za potpuno ležerne izlaske poput šetnje psa, krznene natikače, prema svemu sudeći, mogu biti prav statement modni komad koji će se odlično slagati s jednostavnim kombinacijama poput majice i kratkih hlača, ljetne haljine, ali čak i trenirke.

U Hollywoodu bez sumnje najpopularniji je poznati UGG-ov poznati model Fluff Yeah Slingbacks, no postoji veliki broj udobnih i cjenovno pristupačnijih alternativa u kojim ćete biti spremni otići na happy hour, ali i prošetati do obližnje trgovine.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia