KRATKO, KRAĆE, NAJKRAĆE

Vrijeme je za minice: Dovedite noge u top formu ovoga proljeća

20.03.2019 u 18:01

Bionic
Reading

S proljetnim danima sve smo češće u odjevnim kombinacijama u kojima naše noge dolaze u prvi plan poput lepršavih haljina ili suknji

Kako biste vaše noge doveli u top formu i ponosno se prošetali u onoj trendi jeans haljinici koja vam se baš sviđa ili u suknji od brušene kože, odmah se bacite na posao.

Kako biste smanjili izgled neželjene narančine kore, disciplinirajte se i nanosite losion ili kremu za učvršćivanje tijela barem dva puta tjedno. Istraživanja su pokazala kako ova sredstva u kombinaciji s masažom mogu dati nevjerojatne rezultate pa će vaša koža biti vidljivo zategnutija i zaglađenija.

Nakon brijanja ili depiliranja voskom, noge obavezno namažite losionom za hidratizaciju kako biste kožu održali glatkom i svježom.

Zatim slijedi temeljit piling kojim ćete skinuti sloj mrtvih stanica što će potaknuti cirkulaciju. Budući da oža je zimi općenito više sklona isušivanju zbog sporije cirkulacije, pa kozmetičari savjetuju redovito nanošenje hidratantnog losiona.

Slavne ljepotice Jennifer Lopez, Beyoncé i Olivia Culpo imaju jedan vrlo učinkovit trik koji možemo primijeniti i mi – noge brončanog sjaja. Tajna je, dakako, u kremama za samotamnjenje. To nije samo najefikasniji način da se pokriju problemi kao što su paukove vene i strije, nego i da se postigne efekat vitkosti, budući da brončane noge izgledaju mršavije.

  • +5
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Izbjegnite neujednačenost i tamne mrlje tako što ćete vrlo malo kreme nanijeti na koljena, laktove i pete. Ove zone su više suhe i snažnije upijaju boju za samotamnjenje. Dobar je savjet nanijeti sredstvo pod prirodnim svjetlom te postupno kako bi se izbjegle mrlje i neprirodan izgled kože.

Kako bi ste koži dali zdravi sjaj, nanesite malo ulja poput arganovog ili kokosovog. I sad slobodno možete uskočiti u mini haljinu koju ste nabavili za ovu sezonu.

I trik za kraj:

Ako niste sigurni koji kroj najbolje pristaje vašoj građi, nećete pogriješiti s haljinama ili suknjama A-kroja koje se šire pa noge odmah izgledaju mršavije i vitkije. Uparite ih svakako s cipelama na petu kako biste vizualno priduljili noge.