CHRISTIE BRINKLEY

U hit boji sezone i kultnim tenisicama: Ovoj ljepotici nitko ne bi dao toliko godina

14.03.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Christie Brinkley, legendarna manekenka koja je u 80-ima i 90-ima žarila i palila modnom scenom krasi naslovnicu novog izdanja magazina Bella New York, a na njegovom svečanom predstavljanju sve je oduševila mladenačkim izdanjem

Dolaskom u njujorški restoran Bagatelle u sklopu svečanog predstavljanja novog izdanja magazina Bella New York, 65- godišnja Christie Brinkley itekako se pobrinula ukrasti svu pozornost prisutnih.

U šestom desetljeću života ova slavna manekenka i dalje ne prestaje oduševljavati javnost svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom koju često ističe odvažnim modnim kombinacijama.

Da itekako prati aktualne trendove, Christie Brinkley dokazala je pojavom u odijelu neonski žute boje koje je odlučila nositi bez bluze pritom istaknuvši dekolte i crni čipkasti grudnjak.

  • +7
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektno odijelo viđeno na Christie djelo je modnog brenda Marc Cain osnovanog 1973. godine u Italiji, a njega je odlučila nositi uz poseban model kultnih tenisica Stan Smith stvorenih od veganske kože koje su rezultat modne suradnje britanske dizajnerice Stelle McCartney i njemačkog sportskog diva Adidas.

Cjelokupno izdanje ova legendarna manekenka začinila je jedinstvenom torbicom u obliku kugle ukrašene mnoštvom kristala i s dugim metalnim remenom. Ovaj jedinstveni model djelo je luksuznog libanonskog brenda Marzook koji se na modnoj sceni nalazi od 2012. godine.

'Mislim da žene mojih godina ne bi trebale dopustiti da ih godine određuju. Osjećam se sjajno što sam večeras u kratkim hlačama i visokim čizmama. Iskreno, zbilja ne dopuštam da mi itko govori što smijem nositi, a što ne', jednom je prilikom izjavila Brinkley koja navedeno potvrđuje svakim javnim pojavljivanjem.