SVE JE LJEPŠA

Za nju su godine samo broj: Christie Brinkley u seksi hlačama od vinila plijenila poglede

14.02.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Christie Brinkley, legendarna manekenka koja je u 80-ima i 90-ima žarila i palila modnom scenom, prošetala se New Yorkom u još jednoj neodoljivoj kombinaciji

Iako je 2. veljače proslavila 65. rođendan, zgodna se plavuša i danas može pohvaliti linijom iz snova koju redovito naglašava mladenačkim stajlinzima.

Da su za nju godine zbilja samo broj ponovno je dokazala u dnevnoj kombinaciji zbog koje su se za lijepom mamom troje djece, okrenule mnoge glave.

  • +10
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna Amerikanka koje se mnogi sjećaju i iz spota 'Uptown Girl' bivšeg supruga Billyja Joela, plijenila je poglede u kombinaciji kratke crvene puferice, hlača od vinila i šarmantne dolčevite od pletiva. Kako svaki svoj outfit osmišljava do posljednjih detalja, Christie nije zaboravila ni na trendi visoke gležnjače od brušene kože.

Manekenska legenda nimalo se ne opterećuje godinamama i često u intervjuima ističe kako joj jako smeta kad joj netko govori nosi ono što želi.

  • +19
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mislim da žene mojih godina ne bi trebale dopustiti da ih godine određuju. Osjećam se sjajno što sam večeras u kratkim hlačama i visokim čizmama. Iskreno, zbilja ne dopuštam da mi itko govori što smijem nositi, a što ne', rekla je Christie Brinkley.

  • +16
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za njezin izgled, uvijek je isticala, zaslužno je vegetarijanstvo.

'Sa 13 godina odlučila sam da ne želim da životinje pate i od tada se toga držim. Iskreno i vama preporučam da razmislite o tome - dobro je za planetu, odlično za vaše tijelo. Uz to, mislim da je važno i vratiti se onome organskom. Okruženi smo s toliko kemikalija, stoga mislim da je doista imperativ koristiti organske proizvode. Što više ih koristimo, cijene će pasti pa će biti i pristupačnije svima', izjavila je jednom u ranijem intervjuu.