CHRISTIE I SAILOR BRINKLEY

Poput sestara: 65-godišnja ljepotica s kćerkom prošetala modnom pistom

08.02.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Legendarna manekenka Christie Brinkley i sa 65 godina može se pohvaliti nevjerojatnom figurom i mladolikim licem, a njezine je najbolje gene naslijedila lijepa kćer Sailor koja se također probija u svijetu mode

Mama i kćer sjajno su se zabavljale na modnoj reviji proslavljenog dizajnera Elieja Taharija koji je na modnoj još od 1973.

Dvije su atraktivne plavuše izazvale pravu senzaciju na modnoj reviji kreatora u sklopu njujorškog tjedna mode.

  • +9
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Christie Brinkley koja je bila na vrhuncu slave u 80-ima prošetala se pistom u ženstvenom odijelu od tamnozelenog baršuna koje joj je pristajalo kao saliveno. Odličnu kombinaciju začinila je zanimljivim šalom ukrašenim šljokicama, mladenačkom frizurom s uvojcima i čizmicama od crne brušene kože.

  • +19
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina lijepa kćer Sailor Lee izgledala je kao djevojka od milijun dolara u mini haljini od tamnoplavog baršuna i čizmama na petu visine do koljena.

Uvijek raspoložena Christie 2. veljače je proslavila 65. rođendan no lijepoj bi plavuši zbilja rijetko tko dao toliko godina.

  • +16
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina starija kćer Alexa Ray Joel (33) otkrila je kako joj je njezina majka veliki uzor.

'Ona ima energije više nego itko koga poznajem. Ta njezina energija uvijek je prisutna, a najbolji savjet koji mi je ikada dala je: 'Ramena zabaci unatrag, nasmij se, vjeruj u sebe i budi ljubazna prema drugim ljudima', rekla je Alexa koju je Christie dobila u braku s poznatim glazbenikom Billyjem Joelom.

Christie kaže kako se nimalo ne opterećuje starenjem.

'Toliko se pažnje posvećuje tim brojkama. Ja volim reći da je to samo moja biološka dob, dodijeljene brojke, dok je moja duhovna dob sasvim druga. Duhovne godine dolaze iz tebe i svega što je u tebi - tvoja energija, tvoja aura, to su prave godine, ne taj drugi, proizvoljni broj', rekla je jednom prigodom lijepa 65-godišnjakinja.