TKO ZNA ZNA

Vratila se u velikom stilu: Beyonce u neodoljivim modnim krpicama

06.06.2019 u 17:28

Bionic
Reading

Dugo je nismo imali prilike vidjeti jer se zbog majčinstva povukla iz javnosti. Pjevačica Beyonce sada je sa suprugom otišla na košarkašku utakmicu, a ono u što su svi gledali je njezin modni izričaj koji je za svaku pohvalu

U NBA finalnu utakmicu Beyonce je kao i obično sa suprugom zauzela najbolja mjesta u dvorani. No ni rezultat, ni posesivno ponašanje prema suprugu nisu uspjeli iznenaditi javnost kao stajling lijepe pjevačice koji je pravo iznenađenje.

Inspiracija za novi stajling došla je čini se iz najnovijeg safari looka, nude, pješčanih tonova koji prevladavaju u gotovo svim high street brendovima.

No, jedna od najpopularnijih glazbenica svijeta posegnula je ipak za nešto skupljim krpicama. Zabljesnula je u mini haljinici koju je oplemenila fantastičnim Burberry balonerom.

Predimenzionirani baloner s rupicama cijeli je stajling dignuo na novu razinu. Uz isti je tamnoputa ljepotica kombinirala dizajnersku torbicu By Far čija je cijena na tržištu oko 500 funtu. Kožna torbica u boji pistacija točka je na i ovom stajlingu.

Beyonce Izvor: Guliver/Splash / Autor: BOTTOMEARNER