JUDITA FRANKOVIĆ:

'Volim žestok seks'

22.03.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Ovotjedna gošća 'MaPet Showa' Judita Franković osvojila je, zahvaljujući svojim odgovorima bez dlake na jeziku, svoj prvi 'Le Prase' Oscar

Naša lijepa, draga i pametna glumica odmah je krenula u glavu, odnosno na toksična pitanja odgovarajući bez kalkulacija i straha. Tako je bez sustezanja podijelila s Marijanom i Petrom na kojem se najneobičnijem mjestu seksala, kakav seks voli i koristi li seksualne spravice.

Zvijezda 'Sonje i bika' vrlo je precizno opisala kako joj je bilo snimati seksi scenu s Goranom Bogdanom na veš mašini te je li joj bilo teško skinuti se pred kamerom.


No to nije sve! 'Uvijek se zaljubim u svoje partnere', rekla je, između ostaloga Judita dodavši kako ima osjećaja i prema kolegicama: 'Volim gledati kolegice u ljubavnom zanosu.'

Sve to i još ponešto možete čuti u novoj epizodi 'MaPet Showa' u nastavku, a prije toga vas obavještavamo da su sljedeći gosti Indira iz Colonije i Jelena Veljača. Čim pogledate video, kliknite na Facebook stranicu MaPet Show tportal.hr i napišite neko opako toksično pitanje za Indiru i(li) Jelenu. Tamo, ujedno, možete i saznati dobitnicu kožne jakne Lucije Car iz serije 'Počivali u miru'.