ISPECI PA RECI

Vojnik nazvao Kate glupom kravom i dobio otkaz

25.04.2011 u 14:14

Bionic
Reading

Cameron Reilly, koji je trebao biti dio počasne garde na kraljevskom vjenčanju, zaigrao se na Facebooku i dobio cipelicu

'Kate i William provezli su se pored mene, a sve što sam dobio je usrano mahanje rukom, dok je ona okrenula glavu od mene. Glupa, arogantna krava! Kakva korist od njih? Umišljena kučka! Kome se uopće j... za njih', napisao je uzrujani Cameron Reily na svom Facebook profilu.

Razlog ljutom postu, zbog čega neće prisustvovati vjenčanju, nedavni je susret 18-godišnjeg vojnika s Williamom i Kate pred Buckinghamskom palačom, gdje je Cameron stajao u počasnoj straži.

No nije to sve. Cameronu prijeti i nečasni otpust iz vojske zbog rasističkih komentara. Navodno se hvalio da je napao crnoputog muškarca te izrazio želju da ubije nekog Židova dok je na dužnosti. Ako su navodi istiniti, postavlja se pitanje što je on uopće radio u počasnoj gardi.

Iako je Cameron izgubio mogućnost nazočiti kraljevskom vjenčanju, vi još uvijek imate tu mogućnost, i to sudjelujući u kraljevskoj nagradnoj igri Doživite vjenčanje godine