NAGRADNJAČA

Doživite vjenčanje godine - DOBITNIK

08.04.2011 u 11:39

Bionic
Reading

Ne propustite okušati svoju sreću i sudjelujte u nagradnoj igri 'Doživi vjenčanje godine' u kojoj možete osvojiti petodnevni odmor u jednoj od najpoznatijih svjetskih prijestolnica, Londonu, u vrijeme održavanja jednog od najvećih događaja godine, kraljevskog vjenčanja

Tportal.hr i putna agencija Kompas romantičare i ljubitelje putovanja nagrađuju putovanjem u London, jednu od najljepših svjetskih metropola. Nagradno putovanje uključuje putovanje avionom iz Zagreba za dvije osobe na produženi vikend u London u trajanju od pet dana u periodu od 27. travnja do 1. svibnja 2011. godine

Princ William i Kate Middleton

Sretni dobitnici tijekom pet dana imat će priliku između ostaloga posjetiti Greenwich, Windsor i čuvenu palaču Hampton Court, a osim toga prisustvovati će i jednom od najvažnijih događaja godine – kraljevskom vjenčanju koje će pratiti milijuni ljudi. Na dan vjenčanja, 29. travnja, milijuni turista će pristići u London kako bi nazočili sretnom događaju kada će princ William i Kate Middleton u Westminsterskoj opatiji jedno drugome reći sudbonosno 'da'.

Nagradna igra traje u razdoblju od 8. travnja do 20. travnja 2011. godine, a sudionici se trebaju prijaviti pozivom na broj 065 300 300 i to po cijeni od 1,50 kuna po pozivu iz nepokretne prema nepokretnoj komunikacijskoj mreži, a po cijeni od 2,40 kuna po pozivu iz pokretne prema nepokretnoj komunikacijskoj mreži. Broj govornog automata 065 300 300 će biti otvoren neprekidno od 8. travnja do kraja održavanja nagradne igre, 20. travnja 2011. godine.

Svaki sudionik može neograničeni broj puta nazvati broj za prijavu
, a svaki valjano obavljeni poziv predstavlja zasebnu prijavu.

Nagradna izvlačenja sretnih dobitnika održat će se 21.travnja 2011. godine u 11 sati u Hrvatskom Telekomu na adresi Savska cesta 32, Zagreb.

Dobitnica u nagradnoj igri je Irena Pongrac iz Koprivnice. Čestitamo i hvala svima na sudjelovanju