kombinacija opuštanja i rekreacije

Vodimo vas na kupanje u Terme Tuhelj

05.05.2022 u 15:35

Bionic
Reading

Well active: tražite li nove izvore zadovoljstva, ovo je za vas! Novost u Terma Tuhelj - idealna kombinacija opuštanja i rekreacije u srcu Zagorja

Nakon pandemije koja je ograničila kretanje, više nego ikada prije treba nam osjećaj slobode i mogućnost izbora. Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja. Pri tme su sigurnost, udobnost smještaja, omjer cijene i kvalitete, klimatski uvjeti i dobra prometna povezanost, ipak, važni kriteriji u izboru destinacije. Sve ove prednosti imaju Terme Tuhelj koje od ovog proljeća nude najbolju kombinaciju opuštanja i rekreacije - Well active paket. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora najmanje su tri razloga zbog čega trebate odabrati baš ovu ponudu.

Besplatna avantura na dva kotača

Well active paket uključuje i besplatan najam klasičnih ili električnih bicikla. Bicikliranje je zdravo: nema stresa za zglobove nogu, koljena i kralježnicu; to je aktivnost koja nas najbolje oslobađa negativne energije i doprinosi mršavljenju. Vožnja u prirodi puno je učinkovitija od vožnje sobnog bicikla ili pedaliranja po gradskom asfaltu, pa iskoristite čisti zrak i sunce. U Zagorju je čak 48 uređenih biciklističkih staza od čega se tri nalaze u okolici Terma Tuhelj.

Najbolje opuštanje nakon aktivnog dana

Oni koji više vole lagane šetnje, odabrat će pješačke staze, a u okolici Terma Tuhelj četiri su označne. Tu je i veliki izbor sportskih terena – za nogomet, košarku, tenis…, a za opuštanje mišića nakon sportskog dana u sklopu Well active paketa je i sportska masaža u trajanju od 40 minuta, kao i neograničen ulaz u Svijet sauna. Nema boljeg mjesta za opuštanje nakon aktivnog dana!

Izleti na koje morate otići

Čak 14 muzeja i galerija, 17 arheoloških nalazišta, 33 dvorca, kurije i utvrde, više od 100 prekrasnih crkvi i kapelica kriju se među pitoresknim zagorskim brežuljcima. Muzej krapinskih neandertalaca nezaobilazna je destinacija, no tu su i Veliki Tabor, Trakošćan, muzej Seljačkih buna, muzej na otvorenom u Kumrovcu… A od Terma Tuhelj preko Klanjca do Kumrovca možete i na biciklu!

Više o Well active paketu te ostalim ponudama Terma Tuhelj potražite OVDJE.

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za kupanje u Termama Tuhelj, a dobitnik je Mirna Konevski.