NAGRADNJAČA

Vodimo vas na deveto predavanje 'Ljubavologije'

27.04.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Pozivamo vas na deveto predavanje 'Ljubavologija u praksi', od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora Brune Šimleše. Predavanje će se održati u srijedu, 2. svibnja 2012., u kinu Europa, s početkom u 19 sati, a mi vam poklanjamo 3x2 ulaznice.

Koja je točno uloga roditelja u našem životu, zašto je taj odnos toliko bitan, kako naći mir s roditeljima koji nam nisu pružili ono što smo željeli (a radi se o većini roditelja), kako zaliječiti rane te zrelo i odgovorno voditi svoj život. Dat ćemo odgovor na ta i brojna druga pitanja o zahtjevnoj i često toksičnoj dinamici između roditelja i djece.
Znamo da od svojih roditelja dobivamo prve ideje o svijetu, ali i mnogo bitnije - dobivamo prve ideje o sebi, njihov odnos prema nama će nam poručiti čega smo vrijedni, zavređujemo li ljubav i poštovanje... Upravo je zato bitno shvatiti njihovu pravu ulogu i ne optuživati ih za ono što nam nisu mogli i znali dati. Svjesni da je to mnogo lakše reći, nego učiniti, na predavanju ćemo govoriti upravo o tome kako to možemo postići.

Dosadašnja predavanja Ljubavologije u praksi privukla su, svako pojedinačno, između 500 i 600 posjetilaca! Kako je prvo izdanje 'Ljubavologije', tiskano u 4000 primjeraka, rasprodano nakon samo četiri mjeseca, a knjiga je skoro godinu dana na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, a uskoro će biti objavljena i u Srbiji te Sloveniji, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu.

Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitalaca i posjetilaca najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi s teorijom ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.

Dođite u srijedu i sami se uvjerite u fenomen 'Ljubavologije'!

Po dvije ulaznice su osvojile:

Kristina Bujanić
Tanja Lerotić
Ljiljana Vukasović