NAGRADNJAČA

Vodimo vas i na posljednje predavanje Bruna Šimleše

10.06.2013 u 11:48

Bionic
Reading

Za sve koji žele odgovore, a ne izgovore pisac i sociolog Bruno Šimleša pokušat će ponuditi rješenja na seriji predavanja pod naslovom 'Škola života'. Nakon megauspješne serije nastupa na temu Ljubavologije, Šimleša se vraća temeljnoj knjizi i dolazi nam sa setom novih pitanja i novih odgovora.

Završno predavanje Škole života posvećeno je trenutno najpopularnijoj temi u literaturi samopomoći i duhovnosti – ideji nas kao kreatora stvarnosti. Kako možemo privući željena iskustva, na što možemo utjecati u sebi i oko sebe, ima li sve što nam se dogodi neki dublji smisao, postoji li uopće sudbina…Kako preuzeti kontrolu nad vlastitim životom?

Odgovori na ta pitanja pomoći će nam da preuzmemo kontrolu nad svojim životom i iskoristimo svoje potencijale što možemo jedino ako se razumno i predano bavimo svojim životom. Iako svi imamo tendenciju da se bavimo tuđim životima, tako sigurno nećemo živjeti svoju sudbinu.
Ključno je imati sklad misli, osjećaja i djela i upravo će potrazi za tim skladom biti posvećeno ovo predavanje!

Pridružite nam se u utorak, 11. lipnja 2013. godine u Cineplexxu Centra Kaptol, Nova Ves 17, Zagreb s početkom u 19 sati!

Tportal.hr poklanja dvije ulaznice jednom čitatelju/čitateljici!

Dvije ulaznice za predavanje je osvojila Nataša Marinković Bojić