IZLUDITE GA U KREVETU

Vodič po muškim erogenim zonama

03.01.2012 u 07:04

Bionic
Reading

Gdje njega treba dodirivati i kako? Osim opće poznatih erogenih zona na muškome tijelu, postoje još mnogi osjetljivi dijelovi o kojima se ne govori tako često

O ženskim erogenim zonama mnogo se toga zna. Kada je riječ o muškom tijelu, situacija je nešto drukčija. No za vrhunski seksualni užitak nužno je poznavati tijelo i sve erogene zone, piše womanknows.com. Donosimo vam stoga pregled osjetljivih mjesta na njegovu tijelu. Učite i uživajte!

Vrat je iznimno snažna erogena zona kod muškarca
Vrat
Baš kao i žene, i muškarci imaju vrlo osjetljiv vrat. Nježan dodir prstima ili usnama pa čak i lagani ugriz probudit će njegova osjetila u trenutku, a osjećaj uzbuđenosti i zadovoljstva proširit će se cijelim njegovim tijelom.

Dlanovi
Mnoge žene to ne znaju, ali u muške erogene zone ubrajaju se i dlanovi. Lagane kretnje prstom po njegovu dlanu sjajna su predigra, a ako ga pritom još gledate u oči, njegovo uzbuđenje naglo će porasti.

Usne
Nježni poljupci, lagani dodiri vrškom jezika, ali i nježno dodirivanje prstima po usnama, njega će izludjeti. Posebnu pozornost posvetite njegovoj gornjoj usni te području iznad gornje usne jer je to vrlo osjetljiv dio.

Uši
I muškarci, baš kao i žene, imaju vrlo osjetljive uši. Dakle, i kod njih je to iznimno važna erogena zona. Pustite jeziku i usnama da najprije nježno, a potom sve snažnije dodiruju njegove uši. Nemojte zanemariti ni dio iza ušiju koji je također vrlo osjetljiv. Takav pristup izludjet će ga u vrlo kratkom vremenu.


Podlaktice

Žene često zanemaruju ovaj dio muškoga tijela, ali njegove podlaktice iznimno su osjetljive na dodire i poljupce. Posebno snažna erogena zona je unutarnji dio podlaktice. Uz usne, jezik i prste, ovaj dio smijete dodirnuti i noktima, ali vrlo nježno i to tako da prelazite dužinom podlaktica noktima.

Donji dio trbuha
Ako ga želite totalno izludjeti, detaljno se pozabavite donjim dijelom njegova trbuha. Naime, područje od pupka prema preponama iznimno je osjetljivo što znači da je taj dio iznimno snažna erogena zona. Koristite se dlanovima, prstima i jezikom, ali budite vrlo nježne.

Koljena
Vjerovali ili ne, i koljena su važna i nezaobilazna muška erogena zona. Budući da se na tom dijelu nalaze živčani završeci, nježno tapkajte prstima kako bi se povećala osjetljivost toga dijela, a potom se poigrajte usnama i jezikom.

List
Budući da su mišići u listu vrlo napeti, dobro će doći vaši dodiri da ih opuste. Ako to činite senzualno, cijela stvar će se pretvoriti u seksi masažu koju on sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

Testisi
Ovaj dio muškoga tijela poznat je kao najsnažnija erogena zona. Dopustite mašti da vas vodi prilikom 'posvećivanja' ovome dijelu njegova tijela, ali što god radite, činite to nježno jer ćete u suprotnom kod njega izazvati bol.

Međica
Ovaj dio obiluje živčanim završecima pa je i iznimno osjetljiv. To je onaj dio tijela između testisa i anusa. Možete ga dodirivati jezikom, ali i masirati vrhovima prstiju. Ako to kombinirate s oralnim seksom, njegovu zadovoljstvu neće biti kraja.

Spolovilo
To je zasigurno najpoznatija muška erogena zona o kojoj se sve zna. Ne treba trošiti puno riječi pa ćemo vas samo podsjetiti da prilikom zadržavanja na tom dijelu njegova tijela koristite i prste i jezik i ruke i usne, a katkada vrlo, vrlo nježno i zube.