URŠULA TOLJ:

'Vjerujem da će jednog dana valjda biti mjesta i za novu ljubav'

25.05.2011 u 06:35

Bionic
Reading

Uršula Tolj krenula je u nove radne pobjede, a navode da ima novu ljubav naziva krivim pretpostavkama. Nakon što je isprva demantirala da se razvodi poznata novinarka i spisateljica ipak je iznijela detalje o svom novom početku. Kraj nije bio lak

'Nađite mi par koji bi želio na sva zvona priznati i razglasiti da ima bračne probleme, a žive zajedno i nastoje da djeca ništa ne primijete', rekla je Uršula časopisu Story tvrdeći da desetogodišnji brak s grafičkim dizajnerom Sveborom Laburom nije ugrozila nikakva treća osoba.

'Čini mi se kako bi svi željeli da kažem kako je neka treća osoba kriva za raspad braka, ali tko god je bio u braku, zna da ništa nije tako jednostavno i banalno. Ima tu svega, zajedničkih pogrešaka, poneko krivo skretanje... U jednom trenutku, jednostavno mi više nismo bili mi. '

Papire za razvod još nisu predali, a situacija ih je učinila boljim roditeljima. 'Mislim da smo sada najbolji mama i tata našoj djeci, poslovno nam je oboma dobro – što čovjek više može poželjeti?' Uršula je nakon životne preinake promijenila i frizuru, a kaže da će valjda jednog dana biti mjesta i za novu ljubav.

Iako su je mediji povezivali s Ivanom Mitrovićem – Mrkvicom, Uršula to ne želi komentirati. 'Moja se privatnost tiče isključivo mene i moje obitelji. Doista vjerujem kako su to pogrešne pretpostavke, odnosno da čitateljstvo pada samo na takve jeftine priče', tvrdi Uršula i dodaje da je njen brak imao predivnih trenutaka.