LJUBITELJICA MINIMALIZMA

Vjerna svom stilu: Angelina Jolie oličenje je elegancije u neutralnim tonovima

01.08.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Glumica i humanitarka Angelina Jolie dobro je poznata po svojim minimalističkim kombinacijama te se nerado upušta u modne eksperimente

Angelina Jolie (48) privlačila je mnoge poglede u Rimu u vrlo jednostavnoj kombinaciji koja joj je odlično pristajala.

Slavna ljepotica koja je godinama vjerna svom minimalističkom stilu izgledala je zadivljujuće u elegantnoj modnoj kombinaciji.

Lepršavi sako s dvorednim kopčanjem i maxi bijela suknja bili su više nego dobar izbor za bivšu suprugu Brada Pitta.

Dobitnica Oscara ovaj je profinjeni minimalistički stajling dopunila decentnim zlatnim i dijamantnim nakitom, a make up je bio također prirodan i nenametljiv.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica, ovaj je chic look dopunila velikim sunčanim naočalama dok je kosu podignula u ležernu punđu.

Inače, slavna glumica, poznata po svom dugogodišnjem humanitarnom radu, odlučila je nastaviti pomagati i kroz svoj novi poslovni i modni pothvat Atelier Jolie.

'MANJE JE VIŠE'

Oličenje elegancije u crnom: Angelina Jolie spojila vječne komade u stajlingu

Pogledaj galeriju

Najavila je njegovo pokretanje još u svibnju. Glumica, redateljica i bivša veleposlanica dobre volje Ujedinjenih naroda i posebna izaslanica pokrenut će Atelier Jolie, novi namjenski usmjeren brend koji će koristiti mrtve zalihe i iskoristiti sposobnosti 'izbjeglica i drugih talentiranih, nedovoljno cijenjenih skupina, postavljajući ih na dostojansvene položaje temeljene na vještinama'.

Atelier Jolie će također prenamijeniti ostatke tkanine i vintage materijala kako bi brend učinio ekološki održivijom.

'Atelier Jolie mjesto je za kreativne ljude koji surađuju s vještom i raznolikom obitelji stručnih krojača, proizvođača uzoraka i obrtnika iz cijelog svijeta. To proizlazi iz moje zahvalnosti i dubokog poštovanja prema mnogim krojačima i proizvođačima s kojima sam surađivala tijekom godina, želje da iskoristim visokokvalitetni vintage materijal i materijal koji je već dostupan, a također i da budem dio pokreta za kultiviranje više samoizražavanja', najavila je tad slavna glumica koja redovito briljira svojim sofisticiranim modnim kombinacijama.