IZGLEDA NEVJEROJATNO

Kakav prizor: Jennifer Lopez pokazala tijelo iz snova u skupocjenom bikiniju

01.08.2023 u 17:03

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zanosna Jennifer Lopez je 24. srpnja proslavila svoj 54. rođendan, a svi se slažu da glumica, pjevačica i poduzetnica nikad nije izgledala bolje

Jennifer Lopez u velikom je stilu proslavila svoj 54. rođendan na raskošnom partyju istaknuvši svoje nevjerojatne obline i kao isklesano tijelo u crno-bijelom bikiniju koji joj je pristajao kao saliven

Vlasnica hita 'Let's Get Loud' svojim je fanovima dala uvid u svoju rođendansku proslavu, nazvanu 'Mediteranean chic' kojoj su nazočili 'najuža obitelj i prijatelji', uključujući i njezin zavodljivi kupaći kostim u najnovijem izdanju svog biltena 'On The JLo'.

Na fotografijama je Lopez pokazala svoje ubojite obline u izazovnom bikiniju čija je cijena vrtoglavih 980 dolara (oko 892 eura) sa zeleno-bijelim motivom. Prije no što se skinula u seksi bikini, lijepa Jenny from the Block nosila je prozirni crni Valentino kaftan čija je cijena paprenih oko 5.370 eura s istim uzorkom kao i njezin bikini.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skupocjeni bikini uparila je s velikom dijamantnom ogrlicom, dugim zlatnim lancem s privjeskom na kraju, Mishoovim zlatnim naušnicama (oko 200 eura) i crnim šeširićem - koji je kasnije zamijenila žutosmeđim šeširićem dok se izležavala na bazenu.

Na jednoj od fotografija Jennifer je pokazala i svoje nevjerojatne trbušnjake - dok je plesala na terasi nove vile na Beverly Hillsu u kojoj živi sa suprugom Benom Affleckom, za koju su iskeširali 60 milijuna dolara.

Domaćin rođendanske zabave bio je njezin suprug Ben Affleck.

Raskošno okupljanje uključivalo je velike bukete ružičastog cvijeća, zanimljive detalje i naravno puno dobre zabave. Lopez koja je 24. srpnja napunila 54 godine podijelila je i video na kojem pleše na stolu tijekom ove zabave za pamćenje, a zatim je sve očarala u srebrnoj haljini bez leđa dok je plesala uz Lizzoin hit 'About Damn Time'.

'Rođendansko raspoloženje...cijeli mjesec!! Uvijek je dobar dan kad se Lola dođe igrati… #OnTheJLo: Rođendansko izdanje uskoro,' napisala je tad latino ljepotica u rođendanskoj objavi na Instagramu.

Inače, godišnjicu su braka proslavili su u restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, omiljenoj destinaciji slavnih i poznatih.

Ranije tijekom dana također su primijećeni kako uživaju u ručku sa Benovim sinom Samuelom, 11, i Jenniferinim blizancima, Emme i Maxom, 15, no Affleckove kćeri Violet, 17 i Seraphina, 14 koje je dobio u braku s Jennifer Garner nisu bili prisutni.