PRAVA INSPIRACIJA

Vjenčanica ove mladenke sve je oduševila; kada ju pogledate, bit će vam jasno zašto

24.07.2023 u 14:11

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme sve veći broj mladenki bira elegantne vjenčanice, jednostavnih linija i s dugim rukavima, no ne i s detaljem dugih resica, kakav većinski krasi vjenčanicu ove stajliš mladenke iz Španjolske

Od vremena pandemije, koja se itekako odrazila na organizaciju vjenčanja, posljednjih mjeseci ne prestajemo svjedočiti nekonvencionalnim odabirima mladenki, u kojima uvjerljivo prednjače Španjolke.

Od nošenja udobnih espadrila pa sve do bijelog odijela iz Zare u službi vjenčanice, pune su originalnih ideja za poseban dan, a takvu je imala i ova španjolska mladenka.

Svoju vjenčanicu iz snova pronašla je u modelu s potpisom lokalnog dizajnera Luisa Infantesa, koji se ističe pomalo nesvakidašnjim dizajnom, no ima traženi wow efekt za dolazak pred oltar.

Njezinim odabirom tako dominira detalj dugih resica u maniri 20-ih godina prošlog stoljeća, u kombinaciji s prozirnim rukavima od tila i debelim remenom. Ovaj modni detalj resice je držao pod kontrolom i samu vjenčanicu predimenzioniranog kroja dodatno prilagodio figuri.

  • +26
Vjenčanice na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, za potrebe nastanka nezaboravnih fotografija, detalj remena ova je mladenka odbacila i vjenčanicu od resica predstavila u punom sjaju.

30 days of summer