španjolka i portugalka

Kakva slučajnost! Mladenke nogometnih suparnika nosile identične vjenčanice

07.07.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Početak ljeta sezona je bajkovitih vjenčanja, a u središtu svakog je mladenka i njezina spektakularna haljina. Iako je izbor itekako velik ponekad se dogodi da mladenke za svoj poseban dan odaberu baš istu, a upravo se to dogodilo Ines Degener koja je sudbonosno 'da' rekla Bernardu Silvi i Edurni García Almagro, novopečenoj supruzi i Davida de Gee

Bernardo Silva nogometaš je koji doživljava svojevrsni vrhunac karijere. Portugalac je upravo završio jednu od najboljih sezona s Manchester Cityjem, budući da ju je britanska momčad pod vodstvom Pepa Guardiole uspjela zatvoriti spektakularnim rezulatatom: osvajanjem britanske lige, Lige prvaka i Liga kupa. No, Bernardo je također bilježi pobjede u na privatnom planu: uplovio je u bračnu luku s prelijepom portugalskom manekenkom Ines Degener. Par je time zaokružio svoju trogodišnju vezu, a očekuju u skori dolazak prinove.

Bernardovo i Inesino vjenčanje održalo se prošlog vikenda u Quinta Nova Nossa Senhora do Carmo u Douru. Ceremonija je u potpunosti održana na otvorenom, a uz evokativnu atmosferu Toskane, iskoristilo se prekrasno prirodno okruženje.

Mladenka i mladoženja imali su dvjesto pedeset uzvanika, uključujući brojne nogometne ličnosti: od Jorgea Mendesa do nekoliko mladoženjinih kolega iz Manchester Cityja kao što su Kyle Walker, Riyad Karim Mahrez, João Cancelo i Rúben Dias. Ostali međunarodni igrači poput Joaoa Felixa , napadača Atlético de Madrida, također su bili među uzvanicima.

Trenutak koji se s nestrpljenjem čekao do samog početka ceremonije vjenčanja bila je, svakako, mladenkina vjenčanica. Lijepa Ines u osmom mjesecu trudnoće stigla je na svečanost u bijelom Cadilacu u pratnji majke, a nosila spektakularan dizajn Eliea Saaba koji je sakrio njezinu poodmaklu trudnoću, a te ga je iskombinirala uz Dior cipele.

No, nije trebalo dugo da se uoči još jedan detalj: Ines se odlučila za istu vjenčanicu koju je prošlog vikenda nosila i pjevačica Edurne na vjenčanju s Davidom de Geom. Neočekivana slučajnost privukla je posebnu obzirom da mladoženje igraju u suparničkim momčadima: Silva je napadač Manchester Cityja, dok je David de Gea vratar Manchester Uniteda. Međutim, nijedna od mladenki toga nije bila svjesna sve do vjenčanja. U svakom slučaju, ovaj detalj nije uništio vjenčanje iz snova Bernarda i Ines, koja je tijekom proslave nosila još jednu haljinu s potpisom Oscara de la Rente.

  • +6
David de Gea i Edurne García Almagro Izvor: Profimedia / Autor: Óscar Ortiz / ContactoPhoto / Profimedia