LIJEPO JOJ STOJI

Vječni uzorak: Doris Pinčić Rogoznica ne izlazi iz omiljene ljetne haljine

10.07.2019 u 18:25

Bionic
Reading

Glumica i RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica za ljetne vrućine najradije bira lepršave haljine, a čini se da joj je jedna posebno prirasla srcu

Da je najbolji stajling onaj u kojem se osjećamo kao djevojka od milijun dolara, dobro zna Doris Pinčić Rogoznica koja je, sudeći po svemu pronašla svoju idealnu ljetnu haljinu.

Zgodna Zadranka na svoj je Instagram profil postavila fotografiju u haljini (LuLu Couture)asimetričnog kroja s velikim volanom duljine do ispod koljena koja joj sjajno pristaje.

'Teško je, ali probajte pogoditi koja mi je najdraža haljina ovog ljeta?', duhovito je prokomentirala svoj odabir mama Donata i Gite koja redovito dobiva komplimente za svoj mladenački izgled i vitku figuru koju je brzo vratila nakon poroda.

  • +7
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL- promo

Dakako, pohvale ni ovoga puta nisu izostale. 'Divna, prirodna ljepotica, sve ti dobro stoji', 'Lijepa i jednostavna', samo su se redali komplimenti na račun ovog stajliš outfita u znaku trendi točkica koje nikad neće izaći iz mode.

Inače, krajem prošlog mjeseca malena Gita je proslavila prvi rođendan.

'Bolja od najbolje Gite koju sam mogla zamisliti. Moja 'sto na sat' vedra Hlapićka. Sretan prvi rođendan djevojčice', poručila je tad emotivna Doris ispod fotografije svoje malene kćerkice koja puže po stanu s velikim osmijehom na licu.