RADOSNA MAMA

Veliko slavlje u obitelji Doris Pinčić Rogoznice

27.06.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nikada nije krila da u majčinskoj ulozi uživa najviše od svih i da je presretna sa svoja dva mališana koji se sjajno slažu. Ovih dana u obitelji RTL-ove voditeljice vrlo je veselo, a razlog je i više nego dobar

Nakon sina Donata, Doris Pinčić Rogoznica itekako se obradovala kada je prošle godine u naručje primila malenu djevojčicu kojoj su ona i suprug Boris Rogoznica dali ime Gita. Njezina mezimica danas slavi prvi rođendan, a mama zbog toga ne krije veselje.

'Bolja od najbolje Gite koju sam mogla zamisliti. Moja 'sto na sat' vedra Hlapićka. Sretan prvi rođendan djevojčice', poručila je emotivna Pinčić ispod fotografije svoje malene kćerkice koja puže po stanu s velikim osmijehom na licu.

Osim toga poznata mama objavila je još dvije fotografije voljene kćeri, jednu iz rodilišta, a drugom se našalila u prigodnom tonu.

Rođendanska inspiracija došla je i tati Borisu koji je svojoj kćerkici Giti posvetio pjesmu. 'Biti ćeš ti itekako voljena. Osjećaj me taj već neko vrijeme prati, Pa se trudim silno, Da prihvatim, Valjda ću te moći, baš onako, Kako treba voljet….. (27.6.2018.) Sretan ti prvi rođendan djevojčice mala'