UDOBNE I TRENDI

Visoke čizme najpoželjnija su obuća sezone, a ovaj udoban model s potpisom Manga osvojio je slavnu brinetu

29.09.2022 u 18:43

Bionic
Reading

Jesen je tu, a s njom i sezona outfita u znaku čizmi. Ovogodišnju sezonu jesen/zima, po svemu sudeći, obilježit će visoki modeli, a poput brojnih ljubiteljica mode na čari ove trendovske obuće nije imuna ni jedna od najplaćenijih manekenki današnjice

Slavna Kendall Jenner još jedna je poznata trendseterica koja ne može odoljeti komadima s potpisom španjolskog high street brenda Mango. Navedeno je ovih dana potvrdila na ulicama New Yorka,prošetavši u jesenskom stajlingu vrijednom kopiranja.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jesensko sivilo u Velikoj jabuci 25- godišnja brineta razbila je žutim kaputom predimenzioniranog kroja nošenim preko klasične kombinacije traperica i bijelog topa, a više od njega pažnju je privukla odabirom crnih čizmi do koljena na punu petu koje stižu s potpisom Manga.

Iako su posljednjih sezona bile u drugom planu, čizme na punu petu vratile su se na modni radar, između ostalog zahvaljujući Kendall Jenner i zvijezdi filma ‘Blonde’, Ani de Armas koja se u verziji francuske kuće Louis Vuitton nedavno pojavila na filmskom festivalu u San Sebastianu.

Čizme s dodatkom pune pete ultra su udoban odabir, ponajviše zbog činjenice što je pri njihovu nošenju težina tijela ravnomjerno raspoređena kroz potplat, umjesto da je koncentrirana na jednu točku, kao što je primjerice slučaj s modelima tanke potpetice.

Verzija s potpisom Manga za kakvu se odlučila slavna brineta još uvijek se nalazi u prodaji, po cijeni od 1800 kuna.

  • +5
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije