DRAGULJ IZ ZARE

Pozvani ste na vjenčanje? Ova efektna haljina odličan je izbor jer izgleda puno skuplje nego što košta

29.09.2022 u 17:19

Bionic
Reading

Zara nas uvijek iznova ugodno iznenađuje odličnim izborom fantastičnih haljina za svečanije prigode, poput jesenskih vjenčanja koja su još u punom jeku

U kolekcijama low cost brendova, poput svima drage Zare, sve se češće mogu naći odjevni komadi koji kao da su tek sišli s modne piste i daleko su jeftinija, ali podjednako sofisticirana alternativa ekskluzivnom haute couture dizajnu.

Pozvani ste na vjenčanje, a u ovom trenutku nemate na raspolaganju ogroman budžet?

Imamo sjajno rješenje! Ova prelijepa dvobojna haljina, koja doista izgleda kao haute couture i puno skuplja nego što košta, savršen je izbor za takve prigode, a bez problema je možete nositi i za neki večernji izlazak.

Dvobojni komad bez naramenica u kombinaciji crne i trendi ružičaste prelijepa je trendi haljina za koju ćete, ne sumnjamo u to, dobiti bezbrojne komplimente.

  • +24
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo sve te uvjete ispunjava Zarin modni dragulj u kojem ćete zablistati u mnogim prigodama, a ima i dodatni plus: prihvatljiva cijena oduševit će vas.

Najpopularniji Inditexov brend bez greške je spojio dvije boje koje odlično funkcioniraju skupa: crnu i fuksiju, boju koja je zahvaljujući kući Valentino i njenoj kolekciji Pink PP obilježila ovo ljeto.

Divna haljina bez naramenica, s velikim volanom i efektnim gumbima na leđima, odlično izgleda, a uzak kroj ističe figuru osiguravajući laskav rezultat.

A cijena? Košta 451 kunu (odnosno 59,95 €), a stajling dodatno nadogradite cipelama na petu i clutchem.

Za hladnije dane samo je upotpunite kratkom jaknom, šalom ili sakoom, a osobito dobro izgleda u kombinaciji s npr. zlatnim detaljima ili nakitom.