LJEPOTICA U SIVOM

Margot Robbie zablistala u komadima iz Manga: Laskavi detalj na hlačama naglasila hit cipelama

19.09.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Australska zvijezda Margot Robbie ove je godine dio brojnih uzbudljivih projekata, a ovoga vikenda započela je s promoviranjem filma ‘Amsterdam’ - novog redateljskog uratka Davida O. Russella

Radnjom smještena u 30-e godine prošloga stoljeća, komediju ‘Amsterdam’ čini inmpresivna glumačka postava na čelu s oskarovcem Christianom Baleom i Margot Robbie.

Jedna od najljepših plavuša Hollywooda s filmskom ekipom ovih dana boravi u New Yorku, gdje je službeno započela promo turneja, a tim povodom plijenila je posebnu pozornost svojim modnim odabirima.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uoči hoda crvenim tepihom, 32- godišnja Robbie uočena je u chic izdanju kojim je u potpunosti dominiralo sivo odijelo inspirirano muškim ormarom. Uz strukirani sako i hlače cigareta kroja s laskavim detaljem proreza, ovo odijelo činio je i minijaturni prsluk koji je Robbie nosila u formi topića, a stiže s potpisom španjolskog Manga.

Poput brojnih dama iz svijeta Hollywooda australska ljepotica nije imuna na cjenovno pristupačne komade s potpisom brendova iz grupacije Inditex, a navedeno je imala priliku potvrditi u nekoliko navrata.  

Uz Mangovo odijelo kombinirala je prepoznatljive i skupocjene komade s dizajnerskim potpisom. Osim Pradinim slingback cipelama u špic i torbicom na rame, besprijekorno izdanje naglasila je sunčanim naočalama brenda Chanel za koji, poput kolegice Penelope Cruz, nastupa u ulozi zaštitnog lica.

U večernjim satima, na svečanoj premijeri filma, pažnju je plijenila u bijeloj haljini francuske kuće, a koja dizajnom podsjeća na vjenčanicu. Njezino izdanja na novoj promo turneji i ovoga puta djelo su poznate stilistice Kate Young s kojom Robbie već neko vrijeme surađuje.