Ne propustite

Visoka moda po niskim cijenama

24.11.2017 u 14:53

Bionic
Reading

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino, stara je uzrečica koja adresira jeftine proizvode, a oni su takvi najčešće iz jednog jedinog razloga - sukladno cijeni, pada im i kvaliteta

Pa ako baš želite kupiti nešto što će trajati nekoliko dana, kupit ćete jeftinu stvar. Osim kada je u pitanju Black Friday.

Kao što već i ptice na grani cvrkuću, Crni petak obilježava četiri dana najboljih popusta, i to je idealno vrijeme da kupite skupu brendiranu jaknu uz visoke popuste.

Samo ovog vikenda na bazzar.hr možete pronaći poznate modne brendove na sniženjima i do 80 posto.

Bilo da je riječ o muškim ili ženskim brendovima, o cipelama, kaputima, haljinama ili košuljama ili bilo kojem drugom modnom predmetu, na bazzar.hr se nudi pregršt toga na što se do sada uglavnom odmahivalo rukom 'jer je to preskupo, a ionako ću obući samo jednom'. Sigurno ste pomislili kako vam, na primjer, odijelo Calvina Kleina ne treba, obući ćete ga ionako samo te subote kada ćete ići prijatelju na svadbu, a nakon toga - tko zna, i tko bi za to onda dao nekoliko tisuća kuna. A što kada to isto odijelo košta manje od dvije tisuće kuna?

Teško da se neka djevojka ili žena nije barem jednom zaljubila u neku od haljina Love Moschino, no isti je problem kao s muškim odijelima. To nikada neće biti haljina koju biste svakodnevno nosili i koliko god bila lijepa, nije vam financijski dostupna. No s popustima od preko 50 i više posto cijena ne samo da više nije neprihvatljiva, nego je u rangu haljina iz ostalih dućana.

Trebate li vrhunske traperice? Što mislite o onima s etiketom Ganta? Skupo? Pa i nije kada je u pitanju Black Friday na bazzar.hr.

Veliki popusti, koji idu i do 60 posto, ne samo na traperice, nego i na majice, košulje i sve drugo iz asortimana ovog poznatog proizvođača, čekaju ovog vikenda na vas.

Kada majica s kratkim rukavima košta više od tisuću kuna, znate da je u pitanju neka vrhunska robna marka kao što je, na primjer, Cavalli Class. Ali kada tu istu majicu nađete na popustu, kao u ova četiri dana, i onda sljedeći put tek sljedeće godine, prilika je to koju ćete sanjati cijelu narednu godinu.

Pierre Cardin, Made in Italia, Guess, Nike, Adidas, Fred Perry… mogli bismo nabrajati unedogled.

Ustvari, izazivamo vas da pokušate pronaći vrhunsku modnu marku čiji biste proizvod rado imali u svom ormaru, a da je nema na bazzar.hr. I to još na velikom popustu za Crni petak. Prihvaćate?