POHVALILA SE

Sreća ne može biti veća: Ella Dvornik ponovno je trudna, a druga beba stiže u proljeće

30.09.2019 u 08:36

Bionic
Reading

Gotovo dvije godine nakon rođenja kćerkice Balie Dee blogerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce ponovno su u slatkom iščekivanju. U proljeće iduće godine stiže još jedna beba, a za dolazak prinove priprema se i ponosna baka Danijela Dvornik

'Jeste skužili da imam neka razdoblja kad ili objavljujem previše na Instagramu ili me nema po par dana. Dobro dođe malo odmorit.'

Napisala je to na Instagramu Ella Dvornik, a onda je jutros simpatičnim videom, koji je snimila sa suprugom Charlesom Pearceom, otkrila i sretnu vijest - njihova mala tročlana obitelj od idućeg će proljeća postati bogatija za još jednog člana.

'Više ljubavi, manje sna! Spring 2020.', stoji ispod videa, ispod kojeg su se krenule nizati čestitke. Među komentarima našao se i onaj ponosne bake i majke Danijele Dvornik, a koja je u svom stilu duhovito napisala:

'Već znam i pripremam se, uvela sam dva treninga dnevno da mogu to izdržati!'

Inače, Ella i Charles već imaju kćer, djevojčicu Balie Dee, koja će u studenom proslaviti drugi rođendan i koja je već, od samog rođenja, baš poput svoje mame, velika zvijezda na Instagramu.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić