SELENA PRODAJE KUĆU

Vila poznate zvijezde ostavit će vas bez daha

07.03.2017 u 14:52

  • +7

Vila Selene Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez nedavno je stavila na prodaju svoj luksuznu vilu u Dallasu koju je kupila prošle godine kako bi bila bliže obitelji i prijateljima

Selenino raskošno zdanje s pratećim objektima poput predivnog bazena i teniskog terena proteže se na oko šest četvornih kilometara, a smješteno je u predgrađu Dallasa, u Fort Wortu.

Cijena je prava sitnica za zvijezde - zainteresirani kupci trebaju izdvojiti tri milijuna dolara.

Bivša teen zvijezda koja je u showbizzu odmalena svaki slobodan trenutak voli provoditi sa svojom obitelji. Ova luksuzna vila kao stvorena je za uživanciju s najbližima: osim bazena sa slanom vodom i vodopadom, tu je i malo kućno kino s osam udobnih mjesta u kojem je Selena često uživala gledajući omiljene filmove sa svojom obitelji. Prilikom uređenja interijera, dizajner je vodio računa o vedroj osobnosti mlade zvijezde jer je sve prepuno boja i veselih detalja u živim bojama.

Lijepo uređena kuća ima čak pet spavaćih soba, teren za mini golf, salu s biljarskim stolom, sedam kupaonica i garažu za osam automobila. Ima i veliku sobu s kaminom, a tu su i dvije kuhinje sa svom opremom potrebnom za zabavne večere s obitelji ili prijateljima.

Lijepa zvijezda teen hit-serije 'Wizards of Waverly Place', koju u posljednje vrijeme povezuju s glazbenikom The Weekndom, sigurno neće dugo čekati kupce.