TRBUŠČIĆ I DALJE SKRIVA

Victoria Beckham pokazala umorno i mračno lice

24.05.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Povodom postavljanja zvijezda televizijskom producentu Simonu Fulleru na šetalištu slavnih u Hollywoodu okupila se cijela svita poznatih celebova, a među njima se izdvajala Victoria Beckham, ovoga puta iscrpljenim i mračnim izgledom

Čini se da su neustrašivu i neumornu Victoriju Beckham, suprugu nogometaša Davida Beckhama, simptomi trudnoće sustigli. Mjesecima je bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls, a sada dizajnerica, odolijevala svim trudničkim simptomima uključujući trbuščić i koji dodatni kilogram.

Silnim naporima liniju je održala, od štikli nije odustala, a sve naznake trudnoće uspješno je skrivala mudrim odjevnim

kombinacijama. No, čini se da Victoria iscrpljenost i umor više ne može skrivati. Tako je na šetalištu slavnih u Hollywoodu povodom postavljanja zvijezde Simonu Fuller stigla u pratnji sina. Odjevena u crnu haljinu do koljena, zanimljivim krojem i ukrasom uspješno je sakrila trbuščić dok je koračala u vrtoglavo visokim štiklama boje kože, a za svaki slučaj tu se našla i bež torbica. No, ono što trudna Victoria, koja je najavila rođenje kćeri 4. srpnja, nije uspjela sakriti, bili su podočnjaci i ispijeni izraz lica.