OTKRIVAMO DETALJE SLAVLJA

Vesela zabava Severine i Hrvoja Čermaka

08.05.2014 u 14:46

Severinin rođendan

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Severina je sa svojim fanovima na Facebooku podijelila jedan mali dio s veselog slavlja koje se održalo 25. travnja kada je proslavila svoj 42. rođendan u restoranu Okrugljak

Severina i Hrvoje Čermak odlučili su zajedno proslaviti svoje rođendane s obzirom da su rođeni u razmaku od samo nekoliko dana. Kako doznajemo, ovom dvostrukom slavlju u restoranu Okrugljak prisustvovalo je stotinjak uzvanika, među kojima su bili i Petar Grašo, Tony Cetinski sa suprugom, Tomaž Pandur, Iva Balaban i mnogi drugi.

Za dobru glazbu pobrinula se i sama domaćica koja je uzela mikrofon u ruke i zapjevala gostima. Na meniju su bile delicije standardne hrvatske kuhinje, a za kraljicu estrade bila je spremna i glamurozna torta u obliku krune.


Dress code bio je u stilu Jamesa Bonda, pa je za tu priliku Severina odjenula crnu večernju haljinu, a na ruci je imala navlaku za oružje. Bonda je utjelovio Hrvoje Čermak, a zajedno sa Severinom Bondovu djevojku glumila je Andrea Čermak.

Ovoj veseloj fešti prethodilo je intimno slavlje Severininog rođendana 21. travnja kada je samo najbliže prijatelje pozvala k sebi na večeru, a koji su joj osim poklona donijeli i rođendansku tortu.