ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Venera u Strijelcu poziva vas na pustolovinu i neodgovornost

13.12.2020 u 08:01

Bionic
Reading

Kad planet ljubavi i ljepote 15. prosinca uđe u znak poletnog i temperamentnog Strijelca, probudit će optimizam, druželjubivost i želju za uzbuđenjima kod cijelog zodijaka

Također će vas potaknuti na potragu za novim iskustvima, spoznajama i ljudima. Strijelci, Ovnovi, Lavovi, Vage i Vodenjaci bit će najpovlašteniji Venerinim kretanjem u Strijelcu.

Uživanje u intenzivnijem društvenim životu, putovanjima i slobodi bit će ove godine osujećeno epidemiološkim mjerama koje ne idu na ruku pustolovnom duhu Strijelca. Ipak, nećete se dati lako obeshrabriti, nego ćete naći načina da živite punim plućima usprkos strogim okvirima.

  • +6
Rita Ora je rođena u znaku Strijelca 26. studenoga 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da ovaj planetarni položaj potiče neodgovornost i lakomislenost, mnogi će od vas žrtvovati svoje i tuđe dugoročne interese radi kratkotrajnih zadovoljstava. Srećom, većina će vas naći spasonosno rješenje u tehnologiji, koja će im omogućiti nova poznanstva, virtualne odlaske u egzotične krajeve, stjecanje znanja putem online tečajeva, pa čak i zabave na daljinu preko odgovarajućih aplikacija. Želja za napuštanjem starih navika bit će također jaka.

Suzbijte lakovjernost i strast za trošenjem

Kad je o ljubavnim vezama riječ, prosperirat će one u kojima si partneri pružaju potrebnu dozu slobode i razumijevanja. Željni promjena, s voljenom osobom iskušat ćete nešto što dosad niste, bilo da je riječ o zabavnoj aktivnosti ili zajedničkom istraživanju nedovoljno poznatih područja. Veze opterećene posesivnošću i nepovjerenjem naći će se u ozbiljnoj krizi. Samci će biti razigrani i zaljubljivi, no ne i spremni lako se vezati za jednu osobu.

Osim na društvenim mrežama, nove će se simpatije rađati na neočekivanim mjestima.

Ali oprez - nemojte idealizirati ljude koje gotovo i ne poznajete niti slijepo vjerovati njihovim obećanjima. Do 8. siječnja, kad će Venera prijeći u Jarca, u opasnosti ste od nepromišljenog trošenja. Suzdržite se od rasipanja novca u internetskim trgovinama i kladionicama.