OPREZ!

Merkur u Strijelcu povećava izglede da se osramotite nespretnim izjavama, a najviše trebaju paziti Djevice, Ribe, Blizanci i sami Strijelci

05.12.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Od 1. do 20. prosinca Merkur prolazi kroz prostor vrućeg, nestrpljivog i pustolovnog Strijelca. To znači prije svega da biste trebali dobro promisliti i provjeriti činjenice prije nego što nešto kažete ili napišete. U suprotnom, mogli biste se više puta izlanuti, ispasti smiješni ili nekog uvrijediti. Logičko zaključivanje iduća će dva tjedna biti otežano, no olakšavajuća je okolnost to da bi vam intuicija povremeno mogla pomoći da proniknete u nešto skriveno

Budući da je tijekom cijelog navedenog razdoblja Sunce također u Strijelcu, znakovi koji su u lošim odnosima s njim moraju biti posebno oprezni u raznim situacijama. Preporučujemo Djevici, Ribama i Blizancima da paze na sve oblike komunikacije, uključujući slanje pošiljki i sudjelovanje u prometu. Savjetujemo im da triput provjeravaju podatke koje čitaju ili unose u tablice i formulare.

Uz ovu trojku u sličnoj je opasnosti i Strijelac, osobito rođeni između 10. i 16. prosinca jer će ih zahvatiti sukob Merkura i Neptuna u Ribama. Ta će astro-pojava učiniti razmisljanje i ophođenje još zbrkanijim i nejasnijim. Bit će teško prepoznati istinu između niza pretpostavki i teorija, što će navesti mnoge - ne samo spomenuta četiri znaka - na pogrešne poteze, ispade u javnosti i verbalne sukobe.

  • +4
Miley Cyrus je horoskopski Strijelac, rođena je 23. studenog 1992. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Ovan, Lav, Vaga i Vodenjak bolje će se snalaziti u uvjetima naglašenog Strijelca. Okolnosti će im biti povoljnije, zaključci ispravniji, a pogreške bezazlenije. Njihova iskrenost čak će ponekog zadiviti, iako je bolje da na to ne računaju.

Ulazak Merkura i Sunca u Jarca 20. i 21. prosinca označava početak razdoblja trezvenijeg razmišljanja i razumnijeg zaključivanja, no zaostaci strelačke naglosti osjećat će se i u prvom dijelu siječnja zahvaljujući Veneri u Strijelcu i Marsu u Ovnu.