slijedite srce i intuiciju

Venera u Ribama budi erotske apetite i uklanja unutrašnje kočnice, a to će najviše osjetiti Škorpioni, Rakovi, ali i same Ribe

27.02.2021 u 07:58

Bionic
Reading

Ulazak Venere u znak Riba 25. veljače najavljuje razdoblje ispunjeno romantičnim vibracijama. Ribe su isječak zodijaka u kojem se planet ljubavi, ljepote i užitka dobro osjeća, jer je usklađen s ribljom empatijom, dubinom i maštom

Pod ovim utjecajem pripadnici svih znakova bit će voljni slijediti svoje srce i intuiciju. Dobit ćete jasniju viziju onog što želite u ljubavi, seksu i odnosu s voljenim.

Vrijeme je kao stvoreno za oslobađanje od svega što vas sputava, čini nezadovoljnima ili ne ispunjava u dovoljnoj mjeri. Slušajući svoj unutarnji glas oslobodit ćete se toksičnih odnosa i situacija te iskoristiti priliku za nov početak i emocionalni preporod. Slobodnjaci će tako imati priliku započeti vezu s osobom uz koju ih veže duboka bliskost i povezanost, dok će zauzeti riješiti probleme koji im truju odnos s partnerom i obogatiti ga dobrodošlim romantičnim osvježenjima.

  • +17
Olivia Palermo je rođena u znaku Riba 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Ne pravite se da je sve u redu

Ipak, u skladu sa sklonošću Riba da bježe od stvarnosti, neki će od vas biti skloni poricati i ignorirati probleme u postojećoj vezi. Odustanite od potiskivanja nezadovoljstva i čuvanja prividnog sklada jer biste tako samo produžili laž. Imajte na umu da je ovo razdoblje povoljno za rješavanje sukoba mirnim putem i obnovu uspavanih strasti. Obznanite svoje želje i pritužbe voljenoj osobi i dajte joj priliku da vam se prilagodi.

Osim dubljeg razumijevanja, ljubavnom preporodu doprinijet će i uzbudljiva intimna iskustva. Venera u Ribama potiče erotske apetite, pomaže pri oslobađanju od unutrašnjih kočnica i navodi na ostvarenje zamisli o kojima ste dosad samo potajno sanjarili.

Ovaj Venerin položaj blagotvorno djeluje na Škorpione, Rakove i same Ribe, a u nešto manjoj mjeri na Bikove i Jarce. Pripadnicima spomenutih znakova ljubavna će se sreća naći nadohvat ruke, a intuicija će ih voditi prema najboljim potezima. Blizancima, Strijelcima, a donekle i Djevicama, ovaj položaj neće toliko ići na ruku. Oni će biti osjetljiviji, razdražljiviji i nestrpljiviji. Savjetujemo ih da se klone naglih poteza i povišenih tonova.