SVI ĆEMO BITI OSJEĆAJNIJI

Ušli smo u razdoblje Riba pa na svoje dolaze Rakovi, Ribe i Jarci, a Škorpionima i Bikovima također će biti bolje

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 20.02.2021 08:13
  • Objavljeno 20.02.2021 u 08:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Igor Stevanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

U četvrtak 18. veljače u podne započela je vladavina Riba i zadnji mjesec astrološke godine. Dok Sunce bude prolazilo dvanaestim, ribljim isječkom ekliptike, izvanosjetilne će sposobnosti jačati, a umjetnički senzibilitet postati osobito uočljiv

Zaključno s 19. ožujka preporučujemo vam vođenje tišeg i jednostavnijeg života, pisanje poezije i drama, šetnje uz rijeke i jezera, meditaciju i molitvu. Pazite na novac, dokumente i rokove plaćanja računa jer će vam koncentracija biti poremećena.

Većina će ljudi biti osjećajnija, mekša srca i prijemčivija na vanjske utjecaje. Opažat ćete bol drugih živih bića i pokušavati im pomoći. Bit će vam lakše povezivanje i poistovjećivanje sa stvarnim ljudima, kao i s likovima iz fikcije i s prirodom. Mogli biste biti previše popustljivi i relativizirati krivnju onih koji čine zlo.

'Sigurno ga je nevolja natjerala na to' i 'bio je zlostavljan u djetinjstvu' - pomislit ćete, zanemarujući potrebu da obranite sebe i bližnje ovdje i sada.

  • +3

Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ribe, Rakovi i Jarci dolaze na svoje

Budući da će tjedan poslije Sunce i Venera ući u Ribe, a i Neptun je još u istom znaku, ovo će razdoblje biti najpozitivnije za same Ribe, Rakove i Jarce, kojima su gotovo svi planeti naklonjeni ili neutralni.

Škorpionima i Bikovima također će biti bolje nego proteklih mjeseci, no njima će planeti u Vodenjaku (Jupiter i Saturn) i Biku (Mars i Uran) i dalje mrsiti planove. Blagostanje spomenutog dvojca, kao i Blizanaca, Strijelaca i Djevica, ovisit će o njihovom strpljenju, suzdržanosti i sposobnosti predviđanja opasnosti. Pridržavajte se propisa i ne prkosite utjecajnim ljudima, ponajprije policajcima i zaštitarima.

  • +16
  • +13

Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: WARREN TODA

Ne dajte se navući na tanak led prilikom kupoprodaje jer će vas netko pokušati zakinuti za novac ili za kvalitetu proizvoda. Vladavina Riba završava 20. ožujka, na proljetni ekvinocij.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!