PLANET LJUBAVI I UŽITAKA

Venera će biti najvelikodušnija prema Vagi, Blizancima, Vodenjaku, Lavu i Strijelcu

14.08.2021 u 08:13

Bionic
Reading

Planet ljubavi, veza, putenih užitaka i kozmetike ulazi u Vagu, znak čija je vladarica. Kojem god znaku pripadali, svidjet će vam se četiri tjedna koja će Venera provesti u Vagi. Vaši će se prisni odnosi poboljšati jer ćete spontano povlačiti ispravne poteze prema voljenoj osobi. U komunikaciji ćete radije pribjegavati diplomaciji i susretljivosti, nego prijetnjama i ultimatumima

U ljubavnim osvajanjima, kao i u drugim oblicima ophođenja, dijelit ćete komplimente, nuditi lijepa obećanja i predlagati kompromise da biste izbjegli zaoštravanje odnosa. Bit ćete skloniji slušati nego pričati i hvaliti sugovornika nego sebe. Naiđete li na odbijanje ili ignoriranje, zatomit ćete povrijeđenost i ljutnju, izražavajući nadu da ćete idući puta postići sporazum.

Nije isključeno da ćete povisiti ton i uputiti sugovorniku oštre riječi, ali ćete prije toga pokušati s vještinama nagovaranja i manipulacije. Imajte na umu da će se i druga strana služiti jednakim taktikama pa su izgledi da vi pokleknete pred manipulacijom također nezanemarivi. Bit ćete nježniji prema sebi i češće si ugađati omiljenom hranom, kozmetičkim tretmanima, mirisnim kupkama i kupovanjem dugo željenim stvarčicama.

  • +4
Marion Cotillard je Vaga, rođena je 30. rujna 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Estetski doživljaj bit će vam važniji od praktične primjene pa biste mogli kupiti uređaj ili komad namještaja koji osvaja izgledom, ali ima manje korisnih funkcija ili zauzima više prostora. Bavite li se dizajnom ili umjetnošću, imat ćete više nadahnuća. Budete li u prilici, posjetit ćete muzej i izložbu, a u medijima revnije pratiti rubrike kulture.

Do 11. rujna, kad će ući u nebeski isječak Škorpiona, Venera će biti najvelikodušnija prema Vagi, Blizancima, Vodenjaku, Lavu i Strijelcu. To će biti najizraženije između 30. kolovoza i 11. rujna, kad će i Merkur zajedno s Venerom kročiti Vagom. Spomenuti će znakovi češće nego inače nailaziti na tuđe simpatije i dobivati raznovrsne ustupke. Kozmetički tretmani, promjene imidža i modni eksperimenti donijet će im priželjkivane rezultate.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S druge strane, Ovan, Rak i Jarac trebali bi biti konzervativniji u pogledu odijevanja, šminke i frizure, a u ljubavi prije svega igrati na sigurno.