ENVY ROOM

Veliki uspjeh domaćeg modnog dvojca na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa

09.02.2022 u 22:05

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu sinoćnje dodjele Brit Awardsa, u haljini hrvatskog dizajnerskog dvojca eNVy room zablistala je profesionalna plesačica i sutkinja u britanskom showu 'Dancing on Ice', Oti Mabuse

Čipkasta zlatno-crna haljina dubokog dekoltea i zamamnog proreza osvojila je na prvu profesionalnu plesačicu Oti Mabuse, koja je istu odlučila odjenuti za sinoćnju dodjelu glazbenih nagrada Brit Awards. Možda ta informacija u Hrvatskoj i ne bi imala takav odjek da nije riječ o kreaciji s potpisom našeg dizajnerskog dvojca eNVy room, o kojima sada pišu i britanski mediji.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, koji se kriju iza dobro nam znanog imena, ne kriju ponos zbog svjetskog uspjeha, a dodatnu reklamu dala im je sama Oti Mabuse, plesačica i sutkinja u britanskom showu 'Dancing on Ice', na svom Instagram profilu gdje je prati više od 600 tisuća ljudi. Uz haljinu eNVy rooma sjajno su se uklopile i zlatne sandale brenda Gina.

Inače, kreacije eNVy rooma redovito biraju i naše poznate dame, od Jelene Rozge, preko Franke Batelić pa sve do Tatjane Jurić i Mije Kovačić, a nedavno su predstavili i svoju najnoviju kolekciju vjenčanica.

  • +5
Oti Mabuse u eNVy room haljini Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia